Поділитись:

У Луцьку прикордонники-новобранці склали присягу (фото)

П'ятниця, 05 липня 2024, 16:18
У Луцьку прикордонники-новобранці склали присягу (фото)

Прикордонні підрозділи Волинського загону поповнилися новобранцями: більш ніж 20 військовослужбовців днями приєдналися до лав Держприкордонслужби.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби.

Охоронці кордону присягнули сумлінно виконувати військовий обов’язок, захищати територіальну цілісність та недоторканість України.

Невдовзі вони відправляться в прикордонні колективи, котрі забезпечують охорону українсько-польської та українсько-білоруської ділянки держрубежу в межах області. Перед тим пройдуть базову загальновійськову підготовку у відомчих навчальних центрах.

«Вітаємо бійців у прикордонній родині. А усіх охочих доєднатися до прикордонників Волині чекаємо за адресою: м. Луцьк, вул. Стрілецька, 6», – йдеться у дописі.

Додаткову інформацію щодо набору на службу та про переваги військової служби за контрактом можна дізнатися за телефоном: +380969051301 (у робочі дні з 08:00 до 17:00).

У Луцьку прикордонники-новобранці склали присягу (фото)У Луцьку прикордонники-новобранці склали присягу (фото)У Луцьку прикордонники-новобранці склали присягу (фото)У Луцьку прикордонники-новобранці склали присягу (фото)У Луцьку прикордонники-новобранці склали присягу (фото)У Луцьку прикордонники-новобранці склали присягу (фото)У Луцьку прикордонники-новобранці склали присягу (фото)У Луцьку прикордонники-новобранці склали присягу (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів