Поділитись:

«Волиняни повинні бути з мобільним зв’язком та інтернетом», – Юрій Погуляйко

П'ятниця, 05 липня 2024, 13:40
«Волиняни повинні бути з мобільним зв’язком та інтернетом», – Юрій Погуляйко

Керівництво Волинської області доручило «Волиньобленерго» забезпечувати електроенергією в пріоритетному порядку об’єкти комунікаційних мереж.

Про це у п'ятницю, 5 липня, написав на своїй сторінці начальник Волинської ОВА Юрій Погуляйко.

«Через постійні обстріли енергетичної інфраструктури, вся країна потерпає від вимушених вимкнень електроенергії. Як результат, погіршується якість мобільного зв’язку та інтернету, в тому числі й на Волині.

Аби забезпечити стабільне функціонування на території області мереж операторів мобільного зв’язку провели засідання Ради оборони, де обговорили проблему та прийняли ряд рішень», – повідомив він.

За словами Погуляйка, ПрАТ «Волиньобленерго» доручили забезпечувати об’єкти комунікаційних мереж електроенергією в пріоритетному порядку.

Своєю чергою, операторів мобільного зв’язку зобов’язали забезпечити стабільну роботу мобільних мереж на території Волинської області. Мова йде про використання альтернативних джерел живлення – генераторів, які зможуть забезпечити роботу мереж на випадок відсутності електроенергії. Якщо ж установок збереження електроенергії не достатньо, зазначив очільник ОВА, їх потрібно збільшувати.

«Волиняни повинні бути з мобільним зв’язком та інтернетом, аби мати можливість викликати екстрені служби. Часто від цього може залежати життя людей», – підсумував Юрій Погуляйко.

Нагадаємо: раніше Юрій Погуляйко запевнив, що власників генераторів не штрафуватимуть за «шумове забруднення».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів