Поділитись:

У Луцьку ще один світлофор обладнали сонячними панелями (фото)

П'ятниця, 05 липня 2024, 12:40
У Луцьку ще один світлофор обладнали сонячними панелями (фото)

У Луцьку світлофор обладнали сонячними панелями, гібридним інвертором та акумулятором, аби він працював цілодобово навіть за умови відключення електроенергії.

Про це у п'ятницю, 5 липня, повідомили на сайті Луцької міської ради.

Сонячні панелі встановлюють на світлофорному об’єкті, що на перехресті вулиць Кравчука та Захисників України (раніше – Гордіюк, - ред.). Це вже другий світлофор у Луцьку, який отримуватиме енергію від сонця, першим був світлофор на перехресті вулиць Набережна – Стрілецька – Героїв УПА.

Директор КП «Луцьксвітло» Валерій Мазін розповів, що під час вимкнення електроенергії світлофор працював від блоків безперебійного живлення, якого вистачало на 3-4 години роботи. Нині ж, світлофор з сонячною панеллю, гібридним інвертором та акумулятором, працює цілодобово та заощаджує 50% електроенергії.

Також незабаром сонячними панелями планують облаштувати світлофор на перехресті вулиць Карпенка-Карого та Дубнівської.

У Луцьку ще один світлофор обладнали сонячними панелями (фото)У Луцьку ще один світлофор обладнали сонячними панелями (фото)У Луцьку ще один світлофор обладнали сонячними панелями (фото)У Луцьку ще один світлофор обладнали сонячними панелями (фото)У Луцьку ще один світлофор обладнали сонячними панелями (фото)У Луцьку ще один світлофор обладнали сонячними панелями (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів