Поділитись:

У Ворохті місцеві напали на блокпост ТЦК, бо той «відлякував туристів»

Четвер, 04 липня 2024, 20:48
У Ворохті місцеві напали на блокпост ТЦК, бо той «відлякував туристів»

В Івано-Франківському ТЦК заявили про напад місцевого населення на їхній блокпост та про побиття машини співробітника через те, що це відлякувало приїжджих, які їдуть на курорт.

Про це пише Українська правда.

«Ситуація наступна: на в’їзді у Ворохту стоїть блокпост, який перевіряє документи. Через це місцеві жителі заявляють, що на курорт не їдуть особи, що уникають свого конституційного обов’язку служби в армії», – йдеться в повідомленні.

Як твердять у ТЦК, 4 липня жителі Ворохти почали конфлікт та напали на військовослужбовця ТЦК і побили його машину. Повідомляється, що військовослужбовець був поранений та воював.

У ТЦК наголосили, що їм не зрозуміло, проти чого протестують місцеві жителі.

Разом з тим, блокпост у Ворохті було прибрано. Водночас в ТЦК пообіцяли, що продовжать перевіряти документи всіх приїжджаючих.

Раніше, у червні помічник начальника Чернівецького прикордонного загону Ігор Заруднєв у коментарі «Українській правді» повідомив, що прикордонники посилено працюють у туристичних районах Франківщини та Буковини на підставі наказів комендантів цих областей про додаткові обмежувальні заходи, пов’язані з воєнним станом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів