Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 4 липня

Четвер, 04 липня 2024, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 4 липня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за четвер, 4 липня.

Про те, що на Волині двох сестер посадили за вбивство немовляти

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 4 липня 

Ковельський міськрайонний суд виніс вирок двом сестрам Вікторії та Іванні Савчук за вбивство новонародженої дитини. Одна з обвинувачених відразу після пологів у туалеті спеціально не перев’язала дочці пуповину та вдарила її по голові, а інша – поклала ще живе немовля у килим і закопала. Обом жінкам призначили по 5 років позбавлення волі. 

Про те, що у реанімації помер 20-річний юнак, який потрапив під потяг у Рожищі

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 4 липня 

Помер 20-річний юнак, який 30 червня потрапив під потяг у Рожищі.

Про те, яка зарплата у луцьких патрульних

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 4 липня 

На одному з популярних сайтів з актуальними вакансіями з'явились оголошення про пошук поліцейського патрульної поліції у Луцьку.

Головне в Україні за день

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 4 липня

  • Атака РФ регіонів України 

У ніч проти 4 липня та вранці агресор вкотре завдав ударів по Дніпропетровщині. Як повідомив голова ОВА Сергій Лисак, окупанти гатили по Нікопольщині дронами-камікадзе та важкою артилерією. Поцілили по райцентру і Червоногригорівській громаді. Внаслідок атаки у Нікополі вже семеро потерпілих. Постраждали 68-річна жінка і 6 чоловіків. Пошкоджена інфраструктура, багатоповерхівки та автівки. 

Ворог атакував і Харківщину. Як повідомляє голова ОВА Олег Синєгубов, внаслідок обстрілу Київського района міста частково зруйновано 2 приватні будинки, пошкоджено 10 приватних будинків і 12 багатоквартирних будинків. Постраждали 14 людей.

російські війська атакували з безпілотника жителя Антонівки Херсонського району. Як повідомляє Херсонська ОДА, під ворожий удар потрапив 56-річний чоловік, котрий перебував на вулиці. Його доставили до лікарні з вибуховою травмою та уламковими пораненнями ніг. 

Окрім того, російські окупанти скинули керовану авіаційну бомбу на Руську Лозову Харківської області: там загинула жінка.

  • Ексголову Печерської організації Червоного Хреста підозрюють у розкраданні гуманітарної допомоги на 3,6 млн грн

Про це повідомив Офіс генпрокурора.

Про можливе розкрадання гуманітарки правоохоронцям повідомили інші працівників Київської міської організації Червоного Хреста.

Слідчі зʼясували, що зникли продуктові набори, постільна білизна, ковдри, матраци, крісла колісні, бинти, гумові рукавички, шприци.

Під час обшуків за місцем проживання екскерівниці, в офісі та автомобілі знайшли і вилучили гуманітарну допомогу на понад один мільйон гривень.  

Жінці повідомили про підозру.

  • 3 липня на Одещині загинув 15-річний хлопець, який хотів розібрати «Шахед»

Про це повідомили в поліції Одеської області. Трагічна подія трапилася одному з сіл Саф'янівської територіальної громади.  Попередньо поліцейські встановили, що юнак приніс додому невідомий предмет, який знайшов у лісосмузі, та почав на подвір’ї розбирати його. Предмет вибухнув та спровокував пожежу, внаслідок чого підліток загинув.

Вогнеборці ліквідували займання. На місці події працювали усі відповідні служби.  

Слідство триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів