Волинський блогер-пекар поділився рецептом «сирного кайфу»
Волинський блогер-пекар Дмитро Жуковець поділився незвичним рецептом. Хлопець об'єднав дві страви: сирну паличку та сосиску в тісті.
Відео Дмитро опублікував у соціальній мережі «Instagram», – повідомляє ВСН.
Блогер назвав цю страву «сирним кайфом».
Рецепт тіста (на 10-12 шт):
- 500г борошна (10,3%);
- 200г води (холодної);
- 60-70г молока (2,5%)(холодного);
- 30г цукру;
- 8г солі;
- 10г дріжджів (свіжих);
- 25 г масла 82% (холодного).
Додатки:
- 200 г сиру «Чедер»
- 10 шт сосисок
Приготування:
Борошно, воду, молоко, цукор, дріжджі, масло та сіль додати в чашу міксера. Змішати до однорідності протягом 5-7 хв (довго вимішувати не потрібно). Тісто повинно бути м’яким з помірним розвитком глютену.
Залишити тісто на бродіння при кімнатній температурі на 1,5-2 год до збільшення в 2,5 раза. Добре виброджене тісто поділити по 80-100г і округлити. Сформувати сосиску в тісті, накрити вологим рушником та залишити на 1 год.
Вистояне тісто змастити яйцем та натерти сиром. Випікати при температурі 180 градусів (з конвекцією) протягом 12-15 хв.
Дмитро зазначає, що страву потрібно куштувати теплою.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
На сайті використовуються файли cookie. Для згоди, будь ласка, натисніть «Прийняти». Докладну інформацію можна знайти на сторінці Політика конфіденційності.