Поділитись:

Волинський блогер-пекар поділився рецептом «сирного кайфу»

Четвер, 04 липня 2024, 17:22
Волинський блогер-пекар поділився рецептом «сирного кайфу»

Волинський блогер-пекар Дмитро Жуковець поділився незвичним рецептом. Хлопець об'єднав дві страви: сирну паличку та сосиску в тісті.

Відео Дмитро опублікував у соціальній мережі «Instagram», – повідомляє ВСН.

Блогер назвав цю страву «сирним кайфом».

Рецепт тіста (на 10-12 шт):

  • 500г борошна (10,3%);
  • 200г води (холодної);
  • 60-70г молока (2,5%)(холодного);
  • 30г цукру;
  • 8г солі;
  • 10г дріжджів (свіжих);
  • 25 г масла 82% (холодного).

Додатки:

  • 200 г сиру «Чедер»
  • 10 шт сосисок

Приготування:

Борошно, воду, молоко, цукор, дріжджі, масло та сіль додати в чашу міксера. Змішати до однорідності протягом 5-7 хв (довго вимішувати не потрібно). Тісто повинно бути м’яким з помірним розвитком глютену.

Залишити тісто на бродіння при кімнатній температурі на 1,5-2 год до збільшення в 2,5 раза. Добре виброджене тісто поділити по 80-100г і округлити. Сформувати сосиску в тісті, накрити вологим рушником та залишити на 1 год.

Вистояне тісто змастити яйцем та натерти сиром. Випікати при температурі 180 градусів (з конвекцією) протягом 12-15 хв.

Дмитро зазначає, що страву потрібно куштувати теплою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів