Поділитись:

На Прикарпатті підприємиця організувала продаж наркотиків у аптеці (фото)

Середа, 03 липня 2024, 14:46
На Прикарпатті підприємиця організувала продаж наркотиків у аптеці (фото)

Мешканка міста Калуша організувала збут наркотичних препаратів в аптеці: 39-річна підприємниця збувала наркотичні засоби «метадон» та «бупренорфін» без відповідної ліцензії.

Повідомляє Інформатор Івано-Франківськ з посиланням на правоохоронців.

Правоохоронці задокументували декілька фактів збуту «бупренорфіну» наркозалежним. Поліція провела сім обшуків за місцем проживання, зокрема в підсобних, гаражних приміщеннях та в транспортному засобі. Вилучили таблетки зі вмістом наркотичних засобів, капсули та ампули ін’єкційних розчинів зі змістом заборонених речовин.

39-річну жінку затримали, їй оголосили про підозру за ч. 2.ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України). Суд обрав запобіжний захід – тримання під вартою з правом внесення застави.

Наразі триває слідство. Правоохоронці встановлюють причетних до злочинної схеми.

На Прикарпатті підприємиця організувала продаж наркотиків у аптеці (фото)На Прикарпатті підприємиця організувала продаж наркотиків у аптеці (фото)На Прикарпатті підприємиця організувала продаж наркотиків у аптеці (фото)На Прикарпатті підприємиця організувала продаж наркотиків у аптеці (фото)На Прикарпатті підприємиця організувала продаж наркотиків у аптеці (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів