Поділитись:

У Луцьку продають побачення із Залужним

Середа, 03 липня 2024, 10:26
У Луцьку продають побачення із Залужним

Луцький волонтер і медійник Мирослав Ватащук виставив на благодійний аукціон «Медіа-кава» зустріч з колишнім Головнокомандувачем Збройних сил України Валерієм Залужним.

Про це йдеться на сторінках спільноти у фейсбуці.

«Надзвичайний та повноважний посол України у Великій Британії. Головнокомандувач Збройних сил України (2021-2024) 🥳. А що тут ще казати? 😅

Цей лот – єдиний і неповторний. Тому і процедура буде дещо інакшою.

Початкова ставка донату – 10 тисяч гривень. Крок ставки – 5 тисяч гривень або сума, кратна 5 тисяч гривень. Ставка не може перевищувати попередню ставку більше, ніж на 100% (приклад: актуальна ставка 20 тисяч гривень, тоді наступна ставка може бути 25 тисяч гривень, 30 тисяч гривень, 35 тисяч гривень або 40 тисяч гривень). Якщо ставка протягом 48 годин не перебивається, то оголошується переможною. У користувача, який її зробив, буде 48 годин, аби вийти на зв’язок із адміністратором медіакави щодо донату ставки. Якщо цього не відбудеться, переможною буде оголошена попередня ставка або ж аукціон буде продовжено. Якщо акаунт, з якого зроблено ставку, має ознаки боту або фейкового, ставку може бути не зараховано до верифікації аканту шляхом відеодзвінка. Анонімні ставки не прийматимуться.

УВАГА: я розумію, що цей лот - несподіванка для багатьох) чимало захочуть висловити свою думку) але за звичайними коментарями губитимуться коментарі зі ставками) тому всі коментарі, не пов’язані, з оголошенням ставки донату, можуть бути видалені без попередження)», – йдеться у повідомленні.

У Луцьку продають побачення із Залужним 

«Від адміна: всі ми розуміємо, що зараз йому – не до дозвілля. Тому кавування відбудеться після Перемоги. Після оплати донату (переможної ставки) буде створено спільний чат із донатером та Анатолій Штефан, який допоможе узгодити зручні для донатера та Валерія Залужного дату, час і формат спілкування за кавою після Перемоги.

Зібрані кошти будуть спрямовані на допомогу бійцям Сил спеціальних операцій ЗСУ та інших підрозділів Сил оборони», – пише волонтер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів