Поділитись:

Був засуджений умовно: у центрі Луцька зловили молодика з наркотиками (фото)

Середа, 03 липня 2024, 09:55
Був засуджений умовно: у центрі Луцька зловили молодика з наркотиками (фото)

У Луцьку поліцейські затримали «закладника», який декілька місяців тому був засуджений до умовного терміну за збут наркотиків.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

«Чоловік не став на шлях виправлення, його спіймали на гарячому під час отримання чергової партії заборонених речовин», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у вівторок, 2 липня, зловмисника затримали на території «Сіті-парку», що у центрі Луцька: чоловік тікав від оперативників зі згортком у руках, стрибнув у річку Сапалаївку та намагався викинути вміст пакунка.

Задокументували протиправну діяльність 25-річного лучанина співробітники УБН ГУНП у Волинській області спільно зі слідчими слідчого управління, співробітниками відділу кримінального аналізу та іншими оперативними службами за процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури.

При собі молодик мав зіппакет з кристалічною речовиною білого кольору, зовні схожою на особливо небезпечну психотропну речовину PVP, мобільний телефон, банківські карти. Усе це вилучили, психотропи скерували на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Збувача затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі вже розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України. Мова йде про збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів у особливо великих розмірах.

Зазначають, що у липні 2023 року правоохоронці вже затримували цього ж чоловіка на збуті наркотиків. Тоді він з товаришем збували наркотики «з рук в руки» на території Волинської області.

«У січні цього року суд виніс вирок зловмиснику й засудив його до умовного покарання. Однак, на шлях виправлення він не став, тепер йому загрожує реальний термін», – додали у поліції.

Вирішується питання про оголошення підозри та обрання запобіжного заходу наркозбувачу.

Був засуджений умовно: у центрі Луцька зловили молодика з наркотиками (фото)Був засуджений умовно: у центрі Луцька зловили молодика з наркотиками (фото)Був засуджений умовно: у центрі Луцька зловили молодика з наркотиками (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів