Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин 2 липня

Вівторок, 02 липня 2024, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин 2 липня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за вівторок, 2 липня.

Показали ще одне мальовниче озеро на півночі Волині 

Головне у Луцьку: ТОП новин 2 липня 

Озеро Радожичі, розташоване у селі Гірники на Рантівщині, є одним із численних мальовничих водойм цього регіону. Це озеро, як і багато інших у Волинській області, приваблює туристів своєю природною красою та спокоєм.

Світлини краєвидів озера у спільності VolynLakes опублікувала користувачка Леся Колотюк.

Під Луцьком побачили колібрі? 

Головне у Луцьку: ТОП новин 2 липня 

У селі біля Луцька помітили комаху, яка ззовні дуже схожа на пташку колібрі. 

Відео і фото до редакції сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» надіслали читачі. Істоту зустріли у селі Прилуцьке.Як бачимо, комаха літала навкого куща з квітами і пила нектар.

У коментарі біологиня Вінницького національного медичного університету Вікторія Родінкова підтвердила здогадки. Читачам трапилася комаха бражник. У народі – мертва голова\

Як олігархам у Луцьку тенісний корт заважає будувати висотки

Головне у Луцьку: ТОП новин 2 липня 

У Луцьку приватний власник хотів взяти землю в оренду під своїм майном, проте влада міста на чолі зі ставлеником скандального олігарха Ігоря Палиці мером Ігорем Поліщуком більше десятка разів відмовляла. Аж ось на червневій сесії міськради з'явилось питання про поділ згаданої ділянки.

Про це повідомив депутат міської ради від фракції Громадянський рух «СВІДОМІ» Валентин Хаймик на своїй сторінці у фейсбук.

Йдеться про ділянку біля скандального масштабного будівництва житлового комплексу на вулиці Ковельській з висотою більше ніж 20 поверхів на місці колишньої Електротермометрії. Більше про це ми писали тут – Луцька влада на чолі з Поліщуком таємно підробила генплан міста (розслідування).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів