Поділитись:

В'їзд на Шацькі озера – платний

Вівторок, 02 липня 2024, 20:50
В'їзд на Шацькі озера – платний

У Шацькому нацпарку нагадують: упродовж літнього відпочинкового періоду на території парку функціонує пост «Венське», на якому встановлена плата за відвідування території парку, згідно ст. 47 Закону України «Про природно-заповідний фонд» та Наказу Шацького НПП №22 від 12.02.2024 року.

Ці кошти використовуються на облаштування рекреаційних зон, зокрема, вивезення сміття та забезпечення здорового відпочинку з дотриманням необхідних санітарних норм.

«Необхідно пам’ятати, що озерні екосистеми зазнають значного антропогенного впливу, тому потребують охорони та дбайливого відношення, як зі сторони відвідувачів парку, так і місцевого населення», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо: при в'їзді у Шацький національний природний парк, де діє екологічний пост «Венське», стоять представники ТЦК. Військові перевірять практично кожну автівку.

В'їзд на Шацькі озера – платнийВ'їзд на Шацькі озера – платнийВ'їзд на Шацькі озера – платнийВ'їзд на Шацькі озера – платнийВ'їзд на Шацькі озера – платнийВ'їзд на Шацькі озера – платнийВ'їзд на Шацькі озера – платнийВ'їзд на Шацькі озера – платний 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів