Поділитись:

Банда наркоторговців робила «закладки» на Волині та Львівщині (фото)

Вівторок, 02 липня 2024, 12:29
Банда наркоторговців робила «закладки» на Волині та Львівщині (фото)

На Волині судитимуть дев'ятьох членів злочинної організації – трьох жительки Львівщини, неповнолітнього сина однієї з них, двох волинян, двох жителів Одещини та жителя Дніпропетровської області.

Про це у вівторок, 2 липня, повідомила пресслужба прокуратури Волинської області.

«Прокурори Волинської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення дев'ятьма громадянами у складі злочинної організації незаконного придбання, зберігання, перевезення з метою збуту, а також збуту особливо небезпечних психотропних речовин в особливо великих розмірах (ч. 4 ст. 28 ч. 3 ст. 307, ст. 255 КК України)», – йдеться у повідомленні.

Серед підозрюваних – три жительки Львівщини, неповнолітній син однієї з них, двоє волинян, двоє жителів Одещини та житель Дніпропетровської області.

За даними слідства, співорганізатори злочинної організації створили телеграм-канал, аби збувати через «закладки» психотропні речовини на території Волинської та Львівської областей, та залучили до цієї діяльності інших членів.

Встановлена причетність обвинувачених до 93 епізодів наркозлочинів, вчинених упродовж грудня 2023 – лютого 2024 року.

У ході санкціонованих судом обшуків у фігурантів кримінального провадження вилучено понад 8 кілограмів PVP, мобільні телефони, банківські картки, позашляховик, грошові кошти в сумі 20 тисяч гривень.

Окрім того, в одного з них вилучено ручну осколкову гранату РГН, відтак його обвинувачують ще й у придбанні та зберіганні вибухових речовин без передбаченого законом дозволу (ч. 1 ст. 263 КК України)

На усе вилучене накладений арешт.

П'ятеро обвинувачених перебувають під вартою, двоє – під домашнім арештом, двох звільнили з-під варти у зв'язку з внесенням застави.

Банда наркоторговців робила «закладки» на Волині та Львівщині (фото)Банда наркоторговців робила «закладки» на Волині та Львівщині (фото)Банда наркоторговців робила «закладки» на Волині та Львівщині (фото)Банда наркоторговців робила «закладки» на Волині та Львівщині (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів