Поділитись:

Показали ще одне мальовниче озеро на півночі Волині (фото)

Вівторок, 02 липня 2024, 10:01
Показали ще одне мальовниче озеро на півночі Волині (фото)

Озеро Радожичі, розташоване у селі Гірники на Рантівщині, є одним із численних мальовничих водойм цього регіону. Це озеро, як і багато інших у Волинській області, приваблює туристів своєю природною красою та спокоєм.

Світлини краєвидів озера у спільності VolynLakes опублікувала користувачка Леся Колотюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 озер для відпочинку на Волині, окрім Світязя

Озеро Радожичі славиться чистою водою та чудовими умовами для риболовлі. Багато рибалок приїжджають сюди, щоб насолодитися ловлею різноманітної риби, що водиться в цих водах. Навколишня природа сприяє відпочинку на свіжому повітрі, а ліси, що оточують озеро, додають особливої чарівності цьому місцю.

Відпочиваючі можуть насолодитися прогулянками вздовж берега, організувати пікніки або просто відпочити у затінку дерев. Озеро Радожичі є чудовим місцем для сімейного відпочинку, романтичних прогулянок або просто для втечі від міської суєти.

Показали ще одне мальовниче озеро на півночі Волині (фото)Показали ще одне мальовниче озеро на півночі Волині (фото)Показали ще одне мальовниче озеро на півночі Волині (фото)Показали ще одне мальовниче озеро на півночі Волині (фото)Показали ще одне мальовниче озеро на півночі Волині (фото)Показали ще одне мальовниче озеро на півночі Волині (фото)Показали ще одне мальовниче озеро на півночі Волині (фото)Показали ще одне мальовниче озеро на півночі Волині (фото)Показали ще одне мальовниче озеро на півночі Волині (фото) 

Нагадаємо: журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» вирішили підрахувати, у скільки ж обійдеться відпочити на Світязі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки коштує відпочинок на Гряді у 2024 році

А тут ми зробили добірку житла з контактами та цінами, а також порадами під час вибору тимчасової оселі. У номері готелю, палатці чи орендованому будиночку можна не просто сидіти, а дізнатися про Легенди озера Світязь: острів, кити і вугрі-велетні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів