Поділитись:

Люди, побут, краєвиди: автентична Волинь на світлинах 100 років тому (фото)

Понеділок, 01 липня 2024, 12:47
Люди, побут, краєвиди: автентична Волинь на світлинах 100 років тому (фото)

В одному з найбільших електронних архівів Польщі віднайшли світлини з Волинського Полісся, що датуються 1920-ми роками.

Про це йдеться в блозі краєзнавиці Тетяни Яцечко-Блаженко у виданні «Еспресо».

На фото зображено пейзажі, мальовничі кадри показують природне багатство краю. Частина світлин репрезентує фото місцевого населення Волинського Полісся. Ці фото дозволяють зрозуміти, яким 100 років тому був цей край.

На фото є як доросле населення, так і діти. Світлини можуть бути цікавими історикам, етнографам та краєзнавцям.

Люди, побут, краєвиди: автентична Волинь на світлинах 100 років тому (фото)Люди, побут, краєвиди: автентична Волинь на світлинах 100 років тому (фото)Люди, побут, краєвиди: автентична Волинь на світлинах 100 років тому (фото)Люди, побут, краєвиди: автентична Волинь на світлинах 100 років тому (фото)Люди, побут, краєвиди: автентична Волинь на світлинах 100 років тому (фото)Люди, побут, краєвиди: автентична Волинь на світлинах 100 років тому (фото)Люди, побут, краєвиди: автентична Волинь на світлинах 100 років тому (фото)Люди, побут, краєвиди: автентична Волинь на світлинах 100 років тому (фото)Люди, побут, краєвиди: автентична Волинь на світлинах 100 років тому (фото)Люди, побут, краєвиди: автентична Волинь на світлинах 100 років тому (фото)Люди, побут, краєвиди: автентична Волинь на світлинах 100 років тому (фото)Люди, побут, краєвиди: автентична Волинь на світлинах 100 років тому (фото)Люди, побут, краєвиди: автентична Волинь на світлинах 100 років тому (фото) 

Такі фотографії пропонували до друку в тогочасних газетах і журналах. Варто сказати, що Волинський край у ті часи був досить популярним серед туристів. Гості полюбляли як історичні пам'ятки, так і недоторкану природу невідомих куточків краю, що навіть називали Поліська Амазонка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів