Поділитись:

Спекотний день у Старому місті в Луцьку (фото)

Автор: Ольга Зейлик |
Понеділок, 01 липня 2024, 12:29
Спекотний день у Старому місті в Луцьку (фото)

Луцьк – одне з найстаріших міст України, багате на історію та культурну спадщину. У літній спекотний день воно місцями вражає своїм спокоєм.

Особливу атмосферу тут створює Старе місто, яке зачаровує своєю архітектурою та затишними вуличками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невідомі легенди Луцького замку: від любові до проклятих скарбів

У спекотний літній день прогулянка Старим містом стає справжньою пригодою, наповненою історією і красою.

Журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» прогулялися мальовничими вуличками і принесли вам трохи краси сонячного Старого міста.

Спекотний день у Старому місті в Луцьку (фото)Спекотний день у Старому місті в Луцьку (фото)Спекотний день у Старому місті в Луцьку (фото)Спекотний день у Старому місті в Луцьку (фото)Спекотний день у Старому місті в Луцьку (фото)Спекотний день у Старому місті в Луцьку (фото)Спекотний день у Старому місті в Луцьку (фото)Спекотний день у Старому місті в Луцьку (фото)Спекотний день у Старому місті в Луцьку (фото)Спекотний день у Старому місті в Луцьку (фото)Спекотний день у Старому місті в Луцьку (фото)Спекотний день у Старому місті в Луцьку (фото)Спекотний день у Старому місті в Луцьку (фото)Спекотний день у Старому місті в Луцьку (фото)Спекотний день у Старому місті в Луцьку (фото)Спекотний день у Старому місті в Луцьку (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів