Поділитись:

Дівчина відкусила язик бойфренду під час «останнього поцілуноку»

Вівторок, 02 липня 2024, 03:38
Дівчина відкусила язик бойфренду під час «останнього поцілуноку»

Модель, яка відкусила язик своєму хлопцеві після того, як він розірвав їхні стосунки і вона попросила про «останній поцілунок», була заарештована після того, як вдалася до втечі.

Про це пише Daily Star, – передає ТСН.

Подейкували, що Адая Лопес втекла до Таїланду після того, як зникла після насильницького нападу на свого тодішнього хлопця.

Але днями 26-річна жінка опинилася за ґратами після того, як її вистежили у сквоті на курорті Коста-Брава, Іспанія.

Поліція затримала її після анонімного повідомлення.

Лопес, яка залишила свою жертву з проблемами мови і смаку, має бути перевезена до в'язниці після того, як постане перед суддею і почне відбувати шестирічний термін ув'язнення за свій жорстокий напад із метою помсти.

Іспанка подалася навтьоки ще минулого року.

Після тривалого судового процесу її зобов'язали виплатити 60 000 євро компенсації і дали 15 днів ув'язнення після того, як вона була визнана винною в пораненні свого партнера, старшого за неї на 22 роки і відомого лише на ім'я Аарон, після чого її було засуджено.

Модель стала втікачкою, не підкорившись рішенню суду і не з'явившись до воріт в'язниці до закінчення 15-денного терміну.

Адая, яка познайомилася з своїм колишнім в Інтернеті, захищала себе під час судового процесу і стверджувала, що діяла з метою самозахисту після домашнього насильства, яке містило спробу втопити її.

Але її визнали винною в тому, що вона використовувала свої зуби як "кліщі", щоб вирвати частину язика Аарона, а потім виплюнула його на землю після того, як благала його про "останній поцілунок", коли він намагався розірвати їхні стосунки.

Він потребував професійної допомоги, щоб поліпшити свої проблеми з мовленням, і, як кажуть, втратив відчуття смаку і здатність розрізняти солону і солодку їжу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів