Поділитись:

У Луцьку скаржаться на гучні мотогонки вночі

Понеділок, 01 липня 2024, 16:00
Фото – ілюстративне
Фото – ілюстративне

У Луцьку нарікають на мотоциклістів, які ганяють у комендантську годину.

Відповідний допис з'явився у місцевих спільнотах.

«Скільки будуть ще тривати мотогонки по мосту на проспекті Перемоги? Спека, вікна відчинені, неможливо спати через скажене ревіння моторів (навіть під час повітряної тривоги)! В Луцьку взагалі є влада?» – йдеться у дописі.

Користувачі у коментарях підтримали автора та додали, що така ситуація і на вулиці Захисників України (колишня Гордіюк), і навіть у районі ЛПЗ. Лучани кажуть, що гонщики з'являються, коли на вулиці потепліє і навіть порушують комендантську годину і ганяють після 12 ночі.

Як зазначили журналістам сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» у пресслужбі патрульної поліції Волині, їм надходив виклик про щодо порушення тиші у темну пору доби.

«Щодо порушення правил дорожнього руху викликів не надходило. Була реєстрація про порушення тиші вчора, 30 червня, що їздять мотоцикли. Виїжджав наряд, мотоциклів не було. Зв'язували із заявницею і вона відмовилася писати будь-яку заяву та надавати пояснення й захотіла лишитися анонімною», – інформують правоохоронці.

Правоохоронці додають, що за порушення тиші передбачена адміністративна відповідальність, згідно зі статтею 182 КУпАП.

Нагадаємо: у Луцькому та Камінь-Каширському районах внаслідок дорожньо-транспортних пригод за участю мотоциклів постраждали двоє людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів