Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 29 червня

Субота, 29 червня 2024, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 29 червня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за суботу, 29 червня. 

Елітні авто, пончики і ТЦК: на Світязі – ніде яблуку впасти

Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 29 червня 

У суботу, 29 червня, жителі Волині масово линули відпочивати на Світязь. Людей стільки наїхало, що ніде яблуку впасти. Черги з автівок розтягнулися на кілометри в обидві сторони від села. 

Біля Світязя пахне славнозвісними пончиками та кукурудзою. За них, до слова, місцеві просять по 40 та 60 гривень відповідно.

Про те, що у Луцьку на перехресті не розминулися Skoda та Volvo

Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 29 червня 

У Луцьку водій через порушення правил проїзду перехресть зіткнулися два автомобілі. 

Автопригода сталася 23 червня, близько 12:00 години на перетині вулиць Карпенка-Карого та Дубнівської в Луцьку.

Водій автомобіля Skoda під час повороту ліворуч, вже перебуваючи на перехресті, не надав перевагу в русі автомобілю Volvo, який рухався назустріч.

Про те, що у Луцьку водій буса нахабно їздив тротуаром по вулиці з одностороннім рухом

Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 29 червня 

У Луцьку водій буса рухався у протилежному напрямку дорогою з одностороннім рухом і виїхав на тротуар.

Про те, що у Луцьку хлопець підірвав гранату

Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 29 червня 

У центрі Луцька 23-річний житель Хмельниччини підірвав гранату – його вже затримали співробітники СБУ та Нацполіції.

Мотиви його вчинку наразі встановлюються. На щастя, ніхто не постраждав.

Наразі у межах кримінального провадження тривають слідчі дії.

Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 29 червня

Новини України за день 

  • Атака РФ регіонів України

За добу російською армією в Україні були атаковані 110 населених пунктів та 129 об’єктів інфраструктури. 

Через російську агресію 28 червня 4 людини загинули у Херсонській області, ще 10 – дістали поранення, а вже вранці у 29 червня РФ знову атакувала область – двоє постраждалих. Про це повідомляє військова адміністрація Херсонської області.

Протягом минулого дня росіяни здійснили 36 обстрілів Сумської області, одну із громад атакували 16 ракетами і скинули на її територію 18 мін. Повідомляють у військовій адміністрації Сумської області.

Суспільне Вінниця інформує, що Вночі 29 червня у Вінницькій області під час повітряної тривоги було чути звук вибуху.

Також російські війська обстріляли Лиманську та Торецьку громади Донецької області. Унаслідок ударів окупантів загинули три людини, а ще чотири зазнали поранень.  Про це розповів голова Донецької ОВА Вадим Філашкін.

За його словами, у Лиманській громаді під обстріл потрапили селище Зарічне, де росіяни вбили трьох людей, та село Торське – там зазнала поранень одна людина.

Повітряні сили знищили всі 10 «Шахедів», якими росіяни атакували Україну. Про це розповів командувач Повітряних Сил Микола Олещук.

  • У Києві чоловік підірвав ручну гранату у житловому кварталі 

Поліцейські Києва затримали порушника, який вночі на столичній Троєщині підірвав гранату. Вибухом пошкоджено одинадцять  автомобілів, ніхто з громадян на щастя не постраждав.

За інформацією Поліції Києва, близько першої години ночі до поліції надійшло повідомлення про вибух в одному з житлових кварталів Деснянського району. Працюючи на місці події, поліцейські встановили, що вибух відбувся внаслідок підриву ручної гранати, а також особу, яка причетна  до вчинення даного кримінального правопорушення. Нею виявився місцевий мешканець, 1973 року народження, якого  поліцейські за силової підтримки спецпризначенців «Корд» затримали за місцем мешкання. Під час обшуку квартири чоловіка поліцейські вилучили п’ять гранат та близько 40 набоїв різного калібру. 

Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання йому запобіжного заходу. Чоловіку загрожує до 7 років позбавлення волі.

  • У Дніпрі з-під завалів будинку врятували ще двох людей

Станом на 29 червня тривають пошуково-рятувальні роботи в пошкодженій ворожим ракетним ударом багатоповерхівці у Дніпрі, врятовано двох людей.Як повідомили у МВС кількість жертв не зросла – відомо про одну загиблу людину та 12 поранених.

В МВС зазначили, що в одному з під'їздів зруйновано квартири з 8 по 11 поверхи. Пошкоджено 11 автомобілів. Під час рятувальних робіт ліквідовано пожежу та вивезено 190 т будівельного сміття.

Увечері 28 червня російська армія завдала ракетного удару по багатоповерхівці у Дніпрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів