Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 28 червня

П'ятниця, 28 червня 2024, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 28 червня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за п'ятницю, 28 червня. 

Про те, що на луцьких ринках з'явились домашні абрикоси

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 28 червня 

На луцьких ринках – розмаїття ягід та фруктів. У продажі вже давно є малина, порічки, смородина та лохина, вишні, а нещодавно з'явилися і абрикоси. 

За кілограм плодів на луцькому ринку просять від 100 до 130 гривень. Продавці кажуть, що абрикоси – місцеві та вродили добре. Хоча, зазначають, що покупців на них поки небагато.

Про те, як «рейнджери» ССО знайомилися з лучанами

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 28 червня  

У центрі Луцька окремий полк CCO «РЕЙНДЖЕР» влаштував захід, на якому всі охочі могли познайомитися з підрозділом.

Для лучан підготували майстер-клас з надання домедичної допомоги в бойових умовах, симулятор польотів на БпЛА, представлення різних зразків дронів, зброї, броньованої техніки та спілкування зі справжніми рейнджерами.

Журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» побували на заході і навіть спробували політати на симуляторі FPV-дрона. До речі, військові також проводили акцію «З любов'ю – захисникам», де і дітки, і дорослі могли написати кілька слів для тих, хто саме у ці хвилини на передовій боронить нашу державу, захищаючи її суверенітет та незалежність.

Про те, що під Луцьком голі дівчата мили машини за донат

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 28 червня 

Під Луцьком у селі Рованці на одній з автомийок оголені дівчата допомагали навести чистоту в автомобілі.

Відповідне відео з'явилось у місцевих телеграм-каналах.

«Дві дівчини роздягнулися для зйомки контенту (нібито)! Це було на мийці автомобілів у селі Рованці. А вам як такі зйомки реклами?» – йдеться у дописі.

Молодики, які засвітилися у кадрі з дівчатами, кажуть, що останні робили це за донат.

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 28 червня

Новини України за день 

  • Атака РФ регіонів України 

Окупанти продовжують обстрілювати мирні міста та села України. Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що вранці 28 червня російські війська атакували дронами-камікадзе Нікопольщину. За його словами, зайнявся приватний будинок, ще один  було пошкоджено. Також понівечена господарська споруда. Внаслідок удару загинув 50-річний чоловік

У результаті обстрілу російськими загарбниками населеного пункту Золота Балка Херсонської області загинула мирна мешканка. Про це написав голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін у Telegram.

Зранку 28 червня 2024 року російські окупаційні війська вкотре завдали бомбових ударів по Торецькій територіальній громаді. Застосувавши, попередньо, «КАБ-250», ворог обстріляв селище Нью-Йорк. В результаті влучання засобу ураження у приватний сектор отримав поранення голови 45-річний чоловік. Інший снаряд влучив по багатоквартирній забудові – внаслідок руйнування під’їзду 5-поверхового будинку загинули четверо цивільних віком від 43 до 76 років. Дістали тілесні ушкодження 39-річна жінка та її 8-річна донька. З мінно-вибуховими травмами, забоями й контузіями їх доставлено до медичного закладу. Стан дитини оцінюється як важкий. Інформує Донецька обласна прокуратура. 

Також голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомляє, що 28 червня російські окупаційні війська застосували балістичну ракету по Одещині, внаслідок чого виникла пожежа на полі пшениці.

Окупанти вдарили по Циркунах. Шестеро постраждалих – Харківська ОВА. Ворог завдав ударів щонайменше трьома КАБами. Є загоряння приватного будинку та господарчої споруди.  Ще два влучання – на території цивільного підприємства.

  • У київському метро жінка впала під потяг

Рятувальники дістали тіло жінки з-під вагона у київському метро. Про це повідомили у ДСНС Київської області. 

«28 червня о 10:38 надійшло повідомлення про те, що на колію під потяг метрополітену потрапила людина. На станції метро «Золоті Ворота» жінку затисло під першим вагоном потяга. Рятувальники за допомогою гідравлічного інструменту деблокували тіло жінки з-під вагона», – йдеться у повідомленні

Обставини трагічного випадку встановлюватимуть правоохоронці.

  • «Бізнеследі» із Закарпаття спіймали на гарячому при перевезенні пʼятьох порушників за кордон

П’ятьох чоловіків везла до кордону з Угорщиною місцева «бізнесвумен». З кожного за «подорож» узяла від 7 до 12 тисяч доларів. Утім, відпрацювати гроші не спромоглася, адже автівку зупинили правоохоронці, які відпрацьовували оперативну інформацію. Тепер жінці загрожує до семи років тюрми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів