Поділитись:

Instagram тестує функцію ШІ-аватарів для користувачів (фото)

Субота, 29 червня 2024, 05:18
Instagram тестує функцію ШІ-аватарів для користувачів (фото)

Генеральний директор Meta Марк Цукерберг оголосив 27 червня, що в Instagram тестують функцію створення за допомогою AI Studio ШІ-аватарів.

Про це пишуть Tech Crunch та The Verge, – передає Бабель. 

Найближчими тижнями підписники відомих каналів зможуть поспілкуватися зі своїми кумирами через їхні ШІ-аватари, які фактично є ШІ-чат-ботами.

ШІ-аватари спілкуватимуться переважно через повідомлення і будуть чітко позначені як штучний інтелект. За словами Цукерберга, це нововведення буде корисним також бізнесу для спілкування з клієнтами.

Instagram тестує функцію ШІ-аватарів для користувачів (фото)Instagram тестує функцію ШІ-аватарів для користувачів (фото)Instagram тестує функцію ШІ-аватарів для користувачів (фото)

Спочатку в тестуванні візьмуть участь приблизно 50 творців і невеликий відсоток звичайних користувачів у США. Потім Meta розгорне цю функцію для більшої кількості людей протягом наступних кількох місяців. Повноцінно її планують запустити в серпні.

Цукерберг вважає, що аватари зі штучним інтелектом стануть чимось на кшталт мистецтва, яке з часом розвиватиметься і вдосконалюватиметься.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів