Поділитись:

У Луцькому районі відключать від газу майже 400 споживачів

П'ятниця, 28 червня 2024, 10:53
У Луцькому районі відключать від газу майже 400 споживачів

У Луцькому районі у зв’язку з ремонтно-профілактичними роботами відключать від газопостачання майже чотири сотні користувачів.

Про це повідомила пресслужба Волинської філії ТОВ «Газорозподільні мережі України».

У понеділок 1 липня, о 09:00 у зв’язку з ремонтно-профілактичними роботами буде припинена подача газу споживачам сіл Ржищів та Бужани Луцького району. 

Відновити газопостачання мають 2 липня, о 17:00, а у випадку повної зупинки – 3 липня, з 09:00.

«У разі відсутності газопостачання, виходячи з помешкання, перекрийте крани перед газовими приладами! Будьте обережними та дотримуйтесь правил безпеки при використанні газу в побуті!

Для пришвидшення відновлення газопостачання та з метою дотримання вимог Правил безпеки систем газопостачання необхідно забезпечити: усунення виявлених технічних порушень, надання доступу для огляду газопроводів та газових приладів кожного домоволодіння, відповідність встановлених газових приладів проєкту газифікації, наявність актів перевірки та прочищення димових та вентиляційних каналів», – йдеться у повідомленні.

Зазначають, що відновлення газопостачання відбудеться після завершення ремонтно-профілактичних робіт за умови доступу до газоспоживального обладнання в помешканнях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів