Поділитись:

Пасивний заробіток: як створити джерела додаткового доходу?

Четвер, 27 червня 2024, 23:10
Пасивний заробіток: як створити джерела додаткового доходу?

Отримувати гроші й при цьому не працювати — одне з найпоширеніших бажань більшості людей на планеті. Життя, проведене у стінах офісу, подобається небагатьом. Хочеться мати більше вільного часу, якісно відпочивати, проводити час з близькими, відкривати для себе нові країни. Якщо вам до вподоби такий варіант, тоді вам точно потрібно знайти пасивний заробіток, який дозволятиме отримувати гроші, не витрачаючи на це багато часу та зусиль. У цій статті ми розглянемо різні варіанти пасивного заробітку в інтернеті, включаючи заробіток в Тік Ток, Телеграмі та на Youtube.

Що таке пасивний заробіток?

Пасивний дохід — це спосіб заробітку, який не вимагає щоденної активності. Ви можете витрачати час на те, що подобається, і при цьому отримувати заробіток онлайн. На відміну від пасивного, активний дохід вимагатиме будь-яких регулярних дій та уваги.

Пасивний дохід універсальний і доступний за будь-яких обставин. Ви отримуватимете гроші незалежно від вашого віку, форми працевлаштування, наявності або відсутності роботи, стану здоров'я і т. д.

Пасивний заробіток: як створити джерела додаткового доходу?

Варіанти пасивного заробітку в Інтернеті

Існує кілька варіантів пасивного онлайн заробітку, наприклад:

  1. Партнерські програми. Участь у партнерських програмах дозволяє заробляти на рекомендаціях продуктів та послуг. Ви розміщуєте партнерські посилання на своєму сайті або у соціальних мережах і отримуєте комісію за кожну покупку, здійснену за вашим лінком. Важливо вибирати якісні та потрібні продукти, щоб ваші рекомендації були корисними для аудиторії.
  2. Заробіток на Ютубі. Youtube — один з найбільш відвідуваних сайтів у світі. На ньому можна знайти все, що завгодно: від корисних роликів до розважальних проєктів. Заробляти на Youtube можна шляхом прямої реклами у роликах. Цей метод заробітку дуже люблять ютубери. Автор відеоролика докладно розповідає про продукт на запит рекламодавця та отримує оплату від нього (конкретні суми визначаються розміром аудиторії блогера, кількістю переглядів, тематикою каналу). Рекламодавцям цікаві канали з аудиторією від 100 тис. підписників. Простіше один раз оплатити рекламний пост на популярному каналі, ніж робити те саме в десяти дрібніших.
  3. Інтернет заробіток на власному сайті. Залишається одним з найнадійніших і найзручніших варіантів пасивного онлайн заробітку. Власник сайту отримує прибуток від реклами, що розміщується на його ресурсі. Це може бути контекстна реклама (Google AdWords), посилання, банери партнерів, тизерна реклама, реклама партнерських товарів тощо. Реальний прибуток від сайту починається при щоденній відвідуваності від кількох тисяч людей.
  4. Заробіток у Тік Ток. У Тік Ток можна приймати донати під час прямих ефірів або зі згадкою у відео, продавати готові ролики, надавати послуги монтажу, продавати свої прокачані акаунти, виконувати щось за гроші (записати привітання конкретній людині, заспівати пісню, станцювати або з'їсти щось на спір).
  5. Заробіток в Телеграмі передбачає розміщення рекламних постів та активних посилань на ресурси партнерів. Розмір такого заробітку залежить від багатьох факторів: кількості переглядів, переходів, регіону (рекламодавці США чи Західної Європи готові платити за рекламний пост більше, ніж в України) та інших.

Також можна створити фотоблог та публікувати фотографії. Заробіток на фото варіюється у діапазоні від 15 до 135$. Коли блог збере достатню кількість підписників, його можна буде монетизувати за рахунок розміщення реклами та партнерських посилань.

Завдяки пасивному доходу ви будете мати більше вільного часу, жити комфортно і із задоволенням.

Надрукувати
мітки:
коментарів