Поділитись:

Пухнасті добряки: названо 10 найспокійніших порід котів

П'ятниця, 28 червня 2024, 02:57
Пухнасті добряки: названо 10 найспокійніших порід котів

Усі породи котів мають схожі риси, але кожна тварина має власну індивідуальність та потреби. Якщо ви шукаєте не надто завзятого кота, який не потребує багато уваги, то варто звернути увагу на певні породи.

Про це пише УНІАН.

Зазначається, що є 10 порід котів, які характеризуються дуже спокійним темпераментом:

Російська блакитна

Російська блакитна порода кішок дуже незалежна та ідеально підходить для невеликих домашніх господарств. Котам цієї породи не потрібно багато простору.

Селкірк рекс

Терплячі та толерантні селкірк рекси не потребують багато уваги, як інші породи. Вони люблять погратися, але цілком задовольняються спокійним життям.

Американська короткошерста

Американська короткошерста – одна з найпопулярніших порід у світі, здатна ладнати з усіма домочадцями. Спокійний характер цих котів може іноді призводити до набору ваги, тому за можливості варто привчати їх до фізичних вправ.

Регдолл

Порода кішок регдолл дуже спокійна. Якщо ви любите подрімати і поніжитися, ці маленькі красуні – експерти в цьому.

Британська короткошерста

Хоча британські короткошерсті котики люблять, коли їм приділяють увагу, вони не шукають її через свій незалежний характер. Трохи грайливіші в дитинстві, вони з віком стають спокійнішими.

Мейн-кун

Великі, доброзичливі гігантські породи котів. Вони неймовірно м'які та розслаблені на природі та обожнюють згортатися калачиком на колінах.

Екзотична короткошерста

Мила, ласкава і тиха, екзотична короткошерста вважається гарною породою для тих, хто має невелике житло, оскільки вона не потребує багато місця для ігор і віддає перевагу теплим, затишним обіймам з господарем.

Шотландська висловуха

Одна з найбільш впізнаваних порід кішок. Шотландська висловуха – це порода, яка вимагає лише невеликої кількості уваги. Такі коти дуже експресивні, вони люблять спати у господаря на колінах

Персидський кіт

Вони потребують певного догляду, проте вони є експертами в тому, щоб бути супер спокійними та розслабленими котами.

Бірманська кішка

Бірманська порода котів любить ігри, але все одно залишається однією з найбільш спокійних порід. Для забавок їм потрібно зовсім небагато часу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів