Поділитись:

Луцький "Мотор" замовив програмне забезпечення на 26 мільйонів гривень

П'ятниця, 21 квітня 2017, 11:21
Луцький «Мотор» замовив програмне забезпечення на 26 мільйонів гривень

Держпідприємство "Луцький ремонтний завод "Мотор" державного концерну "Укроборонпром" 12 квітня уклало угоду з ТОВ "Науково-виробниче підприємство "Інформаційні технології" про послуги щодо проектування та розроблення у сфері інформаційних технологій на 25,55 мільйона гривень.

Про це інформують Наші Гроші із посиланням на публічну систему держзакупівель Prozorro.

Файл звіту про укладення договору не був опублікований, тому деталі підряду невідомі.

Засновниками київських "Інформаційних технологій" є Володимир Михайлов, Олександр Скріпін, Костянтин Шурек і Олег Щербатенко. Фірма є одним з найбільших учасників відповідного ринку України і має впроваджувальний центр також у Росії.

Нагадаємо, що минулоріч Міністерство освіти і науки замовило їй постачання і налагодження Системи електронного документообігу "IT-Enterprise" за 43 тисячі гривень. Тоді у тендерній заявці "Інформаційні технології" навели кілька прикладів успішного впровадження системи "IT-Enterprise"

У тому числі, було вказано проект у Вінниці, впроваджений після 2008 року, коли мером міста був нинішній голова уряду Володимир Гройсман. У тому числі вказано відкриття "Прозорого офісу" в будівлі міськради. Також прізвище Гройсмана фірма використала у презентації роботи своєї системи.

Надрукувати
мітки:
коментарів