Поділитись:

Луцьких підприємців кличуть на переговорний практикум

П'ятниця, 21 квітня 2017, 13:56

У Луцьку відбудеться практикум "Результативні переговори", який проходитиме у форматі гри.

Мета заходу – навчитися відстоювати свою думку для досягнення бажаного результату, – повідомляють організатори – Клуб Ділових Людей.

Учасників заходу поділять на групи, кожному запропонують певну роль, завдання та кілька ситуацій для практики проведення переговорів. А потім модератор проведе аналіз та розбір помилок, запропонує альтернативні варіанти проведення переговорів і рекомендації щодо їх удосконалення.

"Ключове питання у будь-якому бізнесі – успішні переговори. Прибуток компанії безпосередньо залежить від того, наскільки її співробітники вміють вестипереговори різної складності: від укладання договору про закупівлі або поставки до договору про повернення товару або стягнення заборгованості. Як навчитися такому вмінню – дізнаємося на переговорному практикумі", – зазначив спікер Михайло Ткач.

Захід відбудеться 26 квітня, розпочнеться о 18:15 і триватиме до 21:00. Адреса: м. Луцьк, Простір для роботи, творчості та відпочинку "Innerspace", вул. Паркова, 5. Деталі та реєстрація за посиланням.

Надрукувати
мітки:
коментарів