Поділитись:

Чоловік переспав із близнючкою дружини і тепер пара чекає на дитину (відео)

Четвер, 27 червня 2024, 03:12
Чоловік переспав із близнючкою дружини і тепер пара чекає на дитину (відео)

Жінка розлютилася після того, як її чоловік переспав з її сестрою-близнючкою, і тепер пара чекає на дитину – але він не вважає це зрадою.

Анонімна жінка надіслала свою історію Белль Блейк на TikTok, – пише ТСН. 

Вона пояснила, що вони з чоловіком мріяли про малюка, але їй не вдавалося завагітніти протягом останніх шести з половиною років, що було емоційними американськими гірками. Але потім її обранець пішов розв'язувати їхні проблеми доволі дивакуватим способом.

«Не сказавши мені, мій чоловік і моя сестра вирішили переспати, щоб завагітніти і зробити мені сюрприз», – розповіла зраджена дружина. «Він каже, що це нормально, тому що це як сурогатне материнство, і генетично це моя дитина, а сестра каже, що нічого страшного в цьому немає».

@mrsbelleblake I dont know how to feel #husband #wife #twin #pregnancy #cheater #cheating #infertility #marriage #baby #mom ♬ original sound - Belle Blake

Ображена жінка поквапилася підкреслити, що «це не те саме, що сурогатне материнство», оскільки це не її яйцеклітина – її сестра просто лягла з її чоловіком у ліжко. «Мій чоловік сказав, що це не зрада, тому що це, по суті, ті ж самі жіночі частини, тому що ми генетично однакові», – лютувала вона.

У розділі коментарів TikTok люди об'єдналися навколо жінки, закликаючи її «розлучитися і не контактувати з ними обома».

  • Величезні червоні прапори. Тепер, коли вони перетнули цю лінію, вони будуть продовжувати її перетинати
  • Мені шкода. Я не можу уявити, що ви відчуваєте, коли вас зраджують
  • Оскільки я сама близнючка, я була б не проти, якби не могла мати дітей, якби це було обговорено всіма сторонами спочатку! Мені дуже шкода, дівчинко!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів