Поділитись:

Атака росіян: на відновлення пошкоджених уламками будинків у Прилуцькому виділили 2,5 млн грн

Середа, 26 червня 2024, 14:25
Атака росіян: на відновлення пошкоджених уламками будинків у Прилуцькому виділили 2,5 млн грн

У Луцьку на відновлення пошкоджених внаслідок російської атаки житлових будинків та господарських споруд у селі Прилуцькому виділили 2,5 млн грн.

Про це повідомляє управління інформаційної роботи міської ради.

Депутати Луцької міської ради виділили з резервного фонду бюджету громади 2,5 мільйони гривень на відновлення пошкоджених житлових будинків та господарських споруд у селі Прилуцькому нашої громади.

Комісія вже провела попередні обстеження пошкоджених об’єктів нерухомості, а до міської ради продовжують надходити заяви від людей про виконання відновлювальних та ремонтних робіт.

Нагадаємо: у ніч на 22 червня 2024 року в повітряному просторі Луцька були ворожі цілі. У Волинській обласній військовій адміністрації підтвердили роботу ППО. Згодом стало відомо, що через нічну атаку ворога сталися дві пожежі: горіла господарська будівля та житловий будинок в Луцькому районі. Наступного дня на місці падіння уламків ворожих повітряних цілей продовжували працювати вибухотехніки поліції Волині. Вони виявляли та знешкоджували суббоєприпаси, які є вкрай небезпечними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів