Поділитись:

У Луцьку KatySoho відкриває стильний бутік (фото)

Вівторок, 25 червня 2024, 14:52
У Луцьку KatySoho відкриває стильний бутік (фото)

Днями у Луцьку відкриють магазин сумок та аксесуарів KatySoho. Наразі вже тривають останні приготування перед відкриттям.

Усіх охочих тут чекають 29 та 30 червня з 10:00 по 20:00 на офіційному відкритті.

Журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» навідались туди ще до офіційного відкриття та все для вас роздивились.

У Луцьку KatySoho відкриває стильний бутік (фото) 

Що тут є

Магазин розташований на одній з центральних вулиць Луцька – на Лесі Українки, 11. Тут є дві просторих зали, багато дзеркал і чималий вибір стильних сумок. Вже з порогу вас зустрінуть привітні консультантки, які охоче розкажуть і покажуть, що тут є.

У Луцьку KatySoho відкриває стильний бутік (фото) 

А є тут всього чимало. У двох світлих залах магазині ви зможете побачити сумки, гаманці, рюкзаки та різні аксесуари навіть на найвибагливіший смак.

Сумки крос-боді тут коштують від 1350 грн. Шопери - 1600-1700 грн. Гаманці – в районі 490-550 грн.

У Луцьку KatySoho відкриває стильний бутік (фото) У Луцьку KatySoho відкриває стильний бутік (фото) У Луцьку KatySoho відкриває стильний бутік (фото) 

Також тут можна знайти й великі рюкзаки та сумки. 

Цей магазин у бренду вже п'ятий. Є ще в Рівному, Тернополі, Львові та Хмельницькому. Подивитись асортимент товарів та ціни можна на сайті.

У Луцьку KatySoho відкриває стильний бутік (фото) У Луцьку KatySoho відкриває стильний бутік (фото) У Луцьку KatySoho відкриває стильний бутік (фото) У Луцьку KatySoho відкриває стильний бутік (фото) 

До слова, раніше на цьому місці був популярний у Луцьку заклад «Просекко на Лесі».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів