Поділитись:

На Волині помер 65-річний депутат, професор Володимир Сиротюк

Вівторок, 25 червня 2024, 13:13
На Волині помер 65-річний депутат, професор Володимир Сиротюк

На 65 році життя помер депутат Головненської селищної ради, професор кафедри експериментальної і теоретичної фізики та астрономії Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова Володимир Дмитрович Сиротюк.

Про це повідомили на сайті Головненської громади.

«З глибоким сумом повідомляємо, що 22 червня на 65 році життя помер депутат Головненської селищної ради виборчого округу №1 (села Сильне, Гупали, Заозерне) Володимир Дмитрович Сиротюк», – йдеться у повідомленні.

Володимир Дмитрович проживав у селі Сильне Ковельського району, був доктором педагогічних наук, професором кафедри експериментальної і теоретичної фізики та астрономії Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова (м.Київ).

З 1991 до 1992 року обіймав посаду асистента кафедри методики фізики, з 1992 до 2000 року – старший викладач. З 2000 до 2001 року і з 2004 до 2006 року – доцент кафедри, з 2006 року по 2019 рік – завідувач кафедри теорії та методики навчання фізики і астрономії. Відмінник освіти України. Довгий час був вченим секретарем та членом спеціалізованих вчених рад в Національному педагогічному університеті імені М.П. Драгоманова, головним редактором журналу «Фізика та астрономія в школі» та «Наукового часопису» НПУ імені М.П. Драгоманова.

Редакція сайту новин Волині «Конкурент» висловлює співчуття рідним і близьким померлого.

На Волині помер 65-річний депутат, професор Володимир Сиротюк 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів