Поділитись:

Чоловік схуд на 23 кг без тренажерного залу чи модної дієти: ось що він робив

Вівторок, 25 червня 2024, 02:35
Чоловік схуд на 23 кг без тренажерного залу чи модної дієти: ось що він робив

Бізнесмен з Індії на ім'я Нірадж скинув 23 кг менш ніж за рік, не відвідуючи спортзалу і не дотримуючись незвичайної дієти. Під керівництвом свого тренера чоловік включив у свій розпорядок дня домашні тренування і традиційну гуджаратську їжу.

Про це пише УНІАН.

Як пише The economic times, почавши з простих вправ і поступово збільшуючи кількість щоденних кроків, Нірадж за десять місяців змінив свій спосіб життя. Його вага впала з 91,9 кг до 68,7 кг.

Про вражаючі успіхи свого підопічного розповів фітнес-тренер, який поділився трансформацією Ніраджа в соцмережі X, продемонструвавши ефективність простих домашніх тренувань.

Як повідомляється, досяг своїх цілей зі зниження ваги, дотримуючись простого режиму.

"Ніякого спортзалу, ніякої вишуканої їжі. Бізнесмен їв домашню їжу і займався домашніми тренуваннями", - зазначив тренер.

Спочатку включити 10 000 кроків на день у напружений графік Ніраджа було непросто. Однак поступово Нірадж зробив це частиною свого повсякденного життя.

Тренер розповів, що спочатку Нірадж не наважувався піти в спортзал через відсутність досвіду і щільний графік. Тому тренер розробив для нього план тренувань вдома з використанням пари гантелей. За десять місяців вага Ніраджа знизилася з 91,9 кг до 68,7 кг. Його дієта містила вегетаріанські джерела білка, такі як панір, шматочки сої та сироватку.

Історія трансформації Ніраджа знайшла відгук у багатьох людей в інтернеті та отримала широке визнання. Коментатори похвалили його рішучість і поділилися власними історіями про фітнес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів