Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин минулого тижня

Неділя, 23 червня 2024, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин минулого тижня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за минулий тиждень.

Про те, що зараз відбувається на Світязі

Головне у Луцьку: ТОП новин минулого тижня 

Озеро Світязь – традиційне місце відпочинку для волинян. Окрім як позасмагати і поплавати, тут можна знайти чимало розваг на будь-який смак та гаманець. Журналістам сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» вдалось побувати на пляжі та подивитись, як тут відпочивають.

У неділю, 23 червня, людей тут було чимало. Найближчі паркомісця були зайняті ще від ранку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сезон у розпалі: скільки коштують світязькі пончики та з якими начинками продають (ціни, фото)

Мільярди «Укрнафти»: як Ігор Палиця і група «Приват» роками «доїли» компанію

Головне у Луцьку: ТОП новин минулого тижня 

Двадцять років найбільша нафтовидобувна компанія країни «Укрнафта» працювала під контролем міноритарних акціонерів – Ігоря Коломойського і його партнерів: Геннадія БоголюбоваМихайла Кіпермана та Ігоря Палиці – лідерів неформальної бізнес-групи «Приват».

NV розібрав 9 кейсів, через які держава втрачала кошти у нафтовій галузі.

«Укрнафта в той момент була майже банкрут. І мені було запропоновано, щоб я очолив Укрнафту», – так український підприємець та політик Ігор Палиця в інтерв'ю «Українській правді» згадував обставини свого призначення на посаду керівника найбільшої в Україні нафтовидобувної компанії в 2003 році.

 Сезон 2024: скільки коштує доїхати до Світязя 

Головне у Луцьку: ТОП новин минулого тижня 

Туристичний сезон на Волині хоч потихеньку, та й набирає обертів. Все більше людей таки їдуть на Шацькі озера попри страхи, неспокій й мінливу погоду.

За день з луцької автостанції на Світязь відправляється близько семи рейсів. Для деяких з них Світязь є кінцевою зупинкою, а деякі прямують до інших населених пунктів через це село.

Найдешевший квиток станом на момент написання матеріалу коштував 245 гривень, найдорожчий – 364 грн.

Директор луцького комунального підприємства в робочий час підторговує трунами і вінками на фірмі дружини

Головне у Луцьку: ТОП новин минулого тижня 

Директор Луцького спецкомбінату, який займається утриманням кладовищ та похованнями, Василь Цетнар в робочий час підпрацьовує на підприємстві дружини, яке також продає ритуальне начиння. Фірма розташована по-сусідству з комунальним підприємством, тож посадовцю вдається поєднувати роботу на громаду і на сім’ю. Крім того, Василь Цетнар вже кілька років не декларує будинок, в якому мешкає разом з дружиною.

Скільки заробляють працівники «Аврори» в Луцьку

 

У Луцьку вже чи не на кожному кроці є магазини мережі доступних товарів для дому «Аврора». Найбільше «населена» цими магазинами вулиця Лесі Українки. На одному з популярних сервісів пошуку роботи журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» знайшли актуальну вакансію. 

«Якщо подивитися на статистику заробітної плати компанії «Аврора» в Україні станом на 19 червня 2024 р., то співробітник в середньому заробляє 156 912 ; точніше, ставка заробітної плати становить 13 076  на місяць, 3 269  на тиждень або 81,73  на годину. Ми детально дослідили ринок праці по цій професії та вивели середні значення. Ставка заробітної плати може змінюватися залежно від того, де ви працевлаштовані. При отриманні середньої заробітної плати, найнижча річна становить 153 216, а найвища ставка - 160 596», йдеться на сайті jooble .

На сайті з вакансіями розміщена заявка, де вказано, що в кілька магазинів міста шукають продавця консультанта. Скільки ж платять у Луцьку – читайте тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ ІНШІ НОВИНИ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів