Поділитись:

Місто плакало дощем: у Ковелі попрощалися з Героєм Віталієм Кушнірчуком

Неділя, 23 червня 2024, 09:46
Місто плакало дощем: у Ковелі попрощалися з Героєм Віталієм Кушнірчуком

У Ковелі провели в останню земну дорогу Героя Віталія Кушнірчука.

Уже і небо не витримує того болю і плаче за загиблими дощами. Війна обірвала життя ще одного нашого земляка, громадянина своєї країни і до останньої своєї клітинки – патріота та Захисника України, сержанта Віталія Кушнірчука, – повідомили у Ковельській міській раді.

Нагадаємо: воїн з Ковеля Віталій Кушнірчук помер у лікарні Одеси внаслідок важкого поранення.

Вклонитися памʼяті Героя, розділити біль непоправної втрати з рідними сьогодні прийшли ковельчани, друзі, бойові побратими, представники влади та усі, хто його знав.

Чоловік родом з Ковеля. Він навчався у ЗЗСО №6, де працювала його мама. Згодом здобув спеціальність слюсаря у професійно-технічному училищі. Його покликанням були автомобілі. Понад десять років Віталій був особистим водієм директора хлібокомбінату, підприємця Івана Смітюха. Коли потрапив на фронт, Іван Євдокимович був з ним на зв’язку, підтримував і морально, і матеріально. Також певний час Віталій працював водієм-далекобійником за кордоном.

У перший день війни, 24 лютого 2022 року, він став на захист України. До серпня 2022 року – у складі 100-ї бригади, але хотів потрапити на фронт, вважав, що там буде кориснішим, тому перевівся у 112-у Київську бригаду ТРО.  

Він мужньо та самовіддано, пліч-о-пліч з побратимами, захищав Батьківщину від ворога.

Друзі Віталія кажуть, що він виконував дуже важкі завдання, вони пишаються тим, що мали честь його знати. Чоловік мріяв, щоб Україна була вільною і незалежною, що міг робив для цього.

«Був дуже хорошою і надійною людиною. Людиною з великим серцем. Його поважали. Він був сміливим. І дуже любив свою сім’ю. Дуже любив нашу країну», – поділилися побратими Ігор Димінський та військовий з позивним «Ганс».

Поховали Віталія Кушнірчука на Алеї Героїв міського кладовища.

Редакція сайту новин Волині «Конкурент» висловлює співчуття рідним і близьким загиблого.

Місто плакало дощем: у Ковелі попрощалися з Героєм Віталієм КушнірчукомМісто плакало дощем: у Ковелі попрощалися з Героєм Віталієм КушнірчукомМісто плакало дощем: у Ковелі попрощалися з Героєм Віталієм КушнірчукомМісто плакало дощем: у Ковелі попрощалися з Героєм Віталієм КушнірчукомМісто плакало дощем: у Ковелі попрощалися з Героєм Віталієм КушнірчукомМісто плакало дощем: у Ковелі попрощалися з Героєм Віталієм КушнірчукомМісто плакало дощем: у Ковелі попрощалися з Героєм Віталієм КушнірчукомМісто плакало дощем: у Ковелі попрощалися з Героєм Віталієм Кушнірчуком 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів