Поділитись:

Біль і скорбота: на Ратнівщині попрощалися з молодим офіцером Олександром Видричем

Неділя, 23 червня 2024, 09:00
Біль і скорбота: на Ратнівщині попрощалися з молодим офіцером Олександром Видричем

Велелюдною ходою проводжали сьогодні велимченці свого земляка – загиблого військовослужбовця Національної гвардії України старшого лейтенанта Олександра Видрича.

Від хати до храму, від храму на кладовище, низько схиливши голови, з пекучими сльозами на очах вели захисника в його останню земну дорогу, – повідомило Ратнівське благочиння.

«Йому було лише 27, але за своїми плечима він носив багатющий досвід, бо знав, що таке війна не в теорії, а на практиці. Роки служби загартували бойовий дух і жагу справедливості! Він був офіцером, мудрим, врівноваженим, добрим офіцером і просто Людиною», – пишуть земляки.

А в селі Сашка пам'ятають ще хлопчиною, який разом з мамою біг до храму і доки був школярем, постійно допомагав священникові у вівтарі. Потім пов'язав життя з військовою справою. Так і не розлучився зі своїм покликанням до останнього подиху.

Загинув Олександр 18 червня у зоні бойових дій. Пізно ввечері 21 червня зі свічками у руках навколішках зустрічали односельчани свого Героя, свого Сашка.

22 червня новопреставленого воїна Олександра відспівали священники Ратнівського благочиння у храмі Покрови Божої Матері с. Велимче.

Редакція сайту новин Волині «Конкурент» висловлює співчуття рідним і близьким загиблого.

Біль і скорбота: на Ратнівщині попрощалися з молодим офіцером Олександром ВидричемБіль і скорбота: на Ратнівщині попрощалися з молодим офіцером Олександром ВидричемБіль і скорбота: на Ратнівщині попрощалися з молодим офіцером Олександром ВидричемБіль і скорбота: на Ратнівщині попрощалися з молодим офіцером Олександром ВидричемБіль і скорбота: на Ратнівщині попрощалися з молодим офіцером Олександром Видричем 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів