Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 21 червня

П'ятниця, 21 червня 2024, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 21 червня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за п'ятницю, 21 червня. 

Мільярди «Укрнафти»: як Ігор Палиця і група «Приват» роками «доїли» компанію

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 21 червня 

Двадцять років найбільша нафтовидобувна компанія країни «Укрнафта» працювала під контролем міноритарних акціонерів – Ігоря Коломойського і його партнерів: Геннадія БоголюбоваМихайла Кіпермана та Ігоря Палиці – лідерів неформальної бізнес-групи «Приват».

Про те, що у Луцьку на військових ТЦК напав молодик з балончиком

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 21 червня 

У Луцьку молодик напав на військовослужбовців ТЦК.

За їхньою інформацією, інцидент стався на вулиці Заньковецької.

Там серед групи молодиків один напав з балончиком на двох військових ТЦК. 

Про те, що у Луцьку більше не буде зустрічей екіпажів «На щиті»

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 21 червня 

У Луцьку повідомили про суттєві зміни щодо здійснення супроводів полеглих Героїв, які повертаються «На щиті».

Від 19 червня 2024 року супроводи полеглих будуть здійснюватись тільки від СМЕ (моргу) до храму, опісля – до місця поховання по маршруту, який буде узгоджуватись з родиною. По приїзду екіпажів «На щиті» з фронту в Луцьк супроводів більше не буде.

Про те, що на Волині військову ТЦК зловили на хабарі 

На Волині повідомлено про підозру військовослужбовиці ТЦК та СП. Як повідомили на сайті Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону, за даними слідства, 42-річна провідна спеціалістка відділення обліку мобілізаційної роботи за гроші обіцяла не створювати штучних перешкод в оновленні облікових даних та продовженні бронювання трьом військовозобов’язаним працівникам державного підприємства критичної інфраструктури.

У разі відмови надати хабар цих працівників було б призвано до лав ЗСУ під час мобілізації в період дії правового режиму воєнного стану. Затримали підозрювану під час отримання 600 доларів неправомірної вигоди.

Новини України за день 

  • Атака РФ регіонів України 

У ніч проти 21 червня сили протиповітряної оборони збили всі чотири керовані авіаційні ракети Х-59/Х-69, якими російські окупанти атакували Україну.

Також російські війська вранці 21 червня скинули керовану авіабомбу на місто Селидове Донецької області, в зоні ураження опинилася житлова забудова. За інформацією голови Донецької ОВА Вадима Філашкіна, пошкоджено 5 п'ятиповерхівок, 6 приватних будинків і автомобіль. За його словами, внаслідок удару по населеному пункту 2 людини загинули і ще 3 були поранені.

Удень 21 червня російські окупанти атакували село Воздвижівка на Запоріжжі. Про це повідомив очільник Запорізької ОВА Іван Федоров. За його словами, росіяни завдали удару по селу фугасними авіабомбами. Унаслідок атаки постраждали двоє людей — 32-річний чоловік та 58-річна жінка. Наразі їх доправили до лікарні. Крім того, окупанти повністю знищили приватний будинок, в якому жили цивільні люди.

  • У Бучі невідомий підірвав гранату в чужому авто за відмову підвезти до білоруського кордону

У Бучі стався жахливий інцидент: чоловік підірвав гранату у чужому авто за відмову підвезти його до кордону. У поліції Київщини повідомили, що 21 червня, до Бучанського районного управління поліції надійшло повідомлення від жительки міста, що біля її двору стався вибух в автомобілі. Як попередньо 

встановили правоохоронці, до 59-річного водія автомобіля "КІА" у машину сів невідомий чоловік та, погрожуючи гранатою, вимагав відвезти його на кордон із сусідньою державою. Водій встиг покинути авто і пошкоджень не зазнав, в цей час невідомий підірвав боєприпас. Чоловік загинув на місці.

  • На трасі Київ – Одеса біля відстійника для фур виявили тіло 29-річної жінки

З'ясувалося, що її задушив далекобійник після того, як вони разом випивали в кабіні вантажівки, куди він її запросив. За інформацією поліції Одеської області, небіжчицю виявили ще 13 червня. Поліцейські попередньо встановили, що жінка, якою виявилася 29-річна полтавчанка, померла від асфіксії.

Правоохоронці встановили, що чоловік задушив жінку, а після ночівлі, вранці, вирушив у дорогу. Проїхавши близько 35 кілометрів, зловмисник зупинив автомобіль поблизу села Шеметове Березівського району, викинув тіло небіжчиці у траву біля проїзної частини і поїхав далі у бік столиці. Правопорушника поліцейські розшукали аж на Львівщині. Чоловік у скоєному зізнався. Йому вже повідомили про підозру в умисному вбивстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів