Поділитись:

Instagram запускає трансляції лише для «близьких друзів»

Субота, 22 червня 2024, 03:59
Instagram запускає трансляції лише для «близьких друзів»

Instagram запускає можливість проводити прямі трансляції лише для «близьких друзів» – це підписники, яких обирає сам користувач. Функція доступна по всьому світу.

Про це пише The Verge, – пише Бабель. 

Соцмережа запустила прямі трансляції ще 2016 року. Дотепер будь-хто міг доєднатися до трансляції та подивитися її, якщо її вели на публічному акаунті. А на закритому акаунті трансляцію могли дивитися всі підписники. Загалом це популярна функція для блогерів і знаменитостей, які спілкуються з шанувальниками на трансляціях.

Однак нова функція «Близькі друзі в прямому ефірі» дозволяє користувачам виходити в прямий ефір з трьома іншими людьми одночасно. Завдяки функції користувачі зможуть обирати, хто може бачити їхні трансляції. Розробники думають, що це заохотить людей, які раніше не користувалися цією функцією, спробувати її.

В Instagram кажуть, що функцію можна використовувати, щоб ділитися тим, що у вас на думці, показувати меми, разом робити домашнє завдання або просто спілкуватися. TechCrunch пише, що приватні трансляції показують рух Instagram до більшої приватності на платформі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів