Поділитись:

На «Ягодині» в електроскутерах знайшли «ліві» GPS-трекери та акумулятори (фото)

П'ятниця, 21 червня 2024, 15:43
На «Ягодині» в електроскутерах знайшли «ліві» GPS-трекери та акумулятори (фото)

На митному пості «Ягодин» у вантажі з електроскутерами митники виявили незадекларовані GPS-трекери та акумулятори.

Про це у п'ятницю, 21 червня, повідомили на фейсбук-сторінці Волинської митниці.

«Імпортер хотів тихцем доставити на територію України по майже пів сотні GPS-трекерів та акумуляторів», – йдеться у дописі.

Для цього він порозкладав невеличкі коробки в середину електромопедів. Зазначають, що транспортні засоби він ввозив легально, у тентованому напівпричепі, через «червоний» коридор митного посту «Ягодин».

«Але пильні волинські митники виявили навіть такі дрібні, хоч і не дешеві "сторонні вкладення"», – написали у пресслужбі митниці.

На порушника склали протокол за ч. 1 статті 483 Митного кодексу. Відповідно до її санкції, переміщення товару через митний кордон України з поданням неправдивих відомостей про вантаж тягне за собою накладення штрафу в розмірі від 50 до 100 відсотків вартості предметів правопорушення з конфіскацією товару або без неї. Вартість тимчасово вилученого товару буде встановлена додатково.

На «Ягодині» в електроскутерах знайшли «ліві» GPS-трекери та акумулятори (фото)На «Ягодині» в електроскутерах знайшли «ліві» GPS-трекери та акумулятори (фото)На «Ягодині» в електроскутерах знайшли «ліві» GPS-трекери та акумулятори (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів