Поділитись:

На Волині військову ТЦК зловили на хабарі (фото)

П'ятниця, 21 червня 2024, 15:06
На Волині військову ТЦК зловили на хабарі (фото)

На Волині військовослужбовиці ТЦК та СП повідомили про підозру за фактом одержання неправомірної вигоди: вона вимагала хабар за продовження бронювання від мобілізації в працівників підприємства критичної інфраструктури.

Про це у п'ятницю, 21 червня, повідомили на сайті Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону.

«За процесуального керівництва Волинської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону повідомлено про підозру військовослужбовиці територіального центру комплектування та соціальної підтримки за фактом одержання неправомірної вигоди службовою особою (ч. 3 ст. 368 КК України)», – йдеться у повідомленні.

За даними слідства, 42-річна провідна спеціалістка відділення обліку мобілізаційної роботи за гроші обіцяла не створювати штучних перешкод в оновленні облікових даних та продовженні бронювання трьом військовозобов’язаним працівникам державного підприємства критичної інфраструктури.

У разі відмови надати хабар цих працівників призвали б до лав ЗСУ під час мобілізації в період дії правового режиму воєнного стану.

Затримали підозрювану у порядку ст. 208 КПК України під час отримання 600 доларів США неправомірної вигоди.

Наразі вирішується питання про обрання для неї міри запобіжного заходу. Перевіряється причетність до злочину інших осіб.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Головного управління Нацполіції у Волинській області за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань у Волинській області ДСР Нацполіції України.

Довідково:
санкція статті передбачає від 5 до 10 років ув’язнення з трирічним позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю та конфіскацією майна.

Нагадаємо: напередодні повідомлялося, що двох працівників Другого відділу Володимир-Волинського РТЦК та СП підозрюють в одержанні хабаря.

На Волині військову ТЦК зловили на хабарі (фото)На Волині військову ТЦК зловили на хабарі (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів