Поділитись:

У Ковелі втікач прокатав на капоті BMW патрульного (відео)

П'ятниця, 21 червня 2024, 12:14
У Ковелі втікач прокатав на капоті BMW патрульного (відео)

У Ковелі раніше судимий за вбивство й наркозлочини чоловік втікав на BMW від правоохоронців та здійснив наїзд на патрульного.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Інцидент трапився зранку у четвер, 20 червня, у Ковелі. Патрульні переслідувати водія на BMW – автомобіль перебував в орієнтуванні як такий, що раніше скоїв ДТП і покинув місце події.

«Поліцейські подавали звукові та світлові сигнали про зупинку, та керманич не реагував. Через кілька десятків секунд він наблизився до будинку, де проживає, та очікував, поки відчиняться механічні ворота. Тим часом патрульні намагались зупинити руху транспортного засобу, однак водій проігнорував це та скоїв наїзд на правоохоронця, протягнувши кілька метрів», – йдеться у повідомленні.

Зазначають, що патрульний отримав легкі тілесні ушкодження.

Урешті, був затриманий поліцейськими відповідно до ст. 208 КПК України.

За умисне заподіяння ушкоджень правоохоронцю при виконанні ним службових обов’язків 46-річному фігуранту 21 червня оголосили про підозру за ч. 2 ст. 345 Кримінального Кодексу, за процесуального керівництва Ковельської окружної прокуратури. За це йому може загрожувати обмеження або позбавлення волі до 5 років.

У поліції додали, що затриманий вже має «кримінальний шлейф»: був судимий за умисне вбивство та наркозлочини.

Розслідування триває.

У Ковелі втікач прокатав на капоті BMW патрульного (відео)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів