Поділитись:

ДТП на блокпосту під Луцьком: водій буса уник покарання за збиття двох людей

П'ятниця, 21 червня 2024, 11:08
ДТП на блокпосту під Луцьком: водій буса уник покарання за збиття двох людей

Луцький міськрайонний суд виніс вирок водію, який заснув за кермом і в’їхав у блокпост, де перебували військовий та поліцейський – потерпілі отримали тяжкі тілесні ушкодження.

Про це повідомив Zaxid.net.

Нагадаємо, ДТП трапилася 9 квітня у селі Гірка Полонка, що під Луцьком: мікроавтобус Mercedes Sprinter врізався у блокпост. Внаслідок автопригоди травмувались дільничний офіцер поліції та член добровольчого формування тергромади, також постраждала пасажирка мікроавтобуса. Всіх доставили у лікарню на обстеження. Жінка медичної допомоги не потребувала, а двох чоловіків із черепно-мозковими травмами та множинними ранами госпіталізували.

У суді водій, 26-річний Максим Дудик, свою вину визнав. Пояснив, що того дня заснув за кермом і врізався у бетонні огородження через втому. Також зазначив, з потерпілими вже примирився та відшкодував їм усі збитки.

Суддя Анатолій Марчук визнав водія винним за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення ПДР, що спричинило тяжкі тілесне ушкодження потерпілим), втім звільнив від основного покарання й призначив два роки іспитового терміну. Рішення ще можна оскаржити в апеляційному суді.

Фото з місця ДТПФото з місця ДТП
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів