Поділитись:

Пустовіта досі не призначили заступником Луцького міського голови

Четвер, 20 квітня 2017, 12:50

Днями у Луцькій міськраді офіційно призначили заступників міського голови та розподілили їхні обов'язки, одначе серед призначених не виявилося Григорія Пустовіта.

З'ясувалося, що розпорядження про його призначення на посаду заступника мiського голови не було видане, оскiльки сам Пустовіт не подав відповідну заяву. Причину цього він пояснив у коментарі діловому виданню Волині "Конкурент".

"Справа в тому, що на даний момент я ще не закрив одне підприємство. Фактично, ще день-два, і ми його закриваємо. У свій час було відкрите підприємство, і десь сьогодні мають відбутися збори: мені мають передати протокол цих зборів. Там буде новий директор... І хоча я працював там на безоплатній основі, бо воно більше схоже на інвестиційний проект та створювалося із метою в майбутньому заходження європейських інвестицій. Але ми мусимо зробити всі ті кроки відповідно до закону. Після того я вже буду писати заяву про призначення (щоб не було обтяжуючих моментів, хоча юристи кажуть, що можна писати). Я вирішив закрити спочатку, щоб чисто і спокійно почав працювати", – наголосив він.

Із його слів, офіційного призначення на посаду заступника міського голови можна очікувати з дня на день, а нині ж Григорій Пустовіт працює у міській раді на волонтерських засадах.

"Як тільки мені передадуть протокол, бо подати в реєстраційну службу на заміну директора, що один звільнився, а другого призначили, буквально півгодини-години. Тут все впирається зараз в протокол зборів засновників", – резюмував він.

До слова, станом на 12:40 20 квітня на сайті Луцької міської ради також не опубліковане розпорядження про призначенні іншого заступника міського голови – Рачкова Олександра Леонідовича.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ГРИГОРІЙ ПУСТОВІТ РОЗПОВІВ, ЧИМ ЗАЙМАТИМЕТЬСЯ В ЛУЦЬКРАДІ

Надрукувати
мітки:
коментарів