Поділитись:

На Волині посадовець та підприємець обікрали бюджет на 2,2 мільйона

Четвер, 20 червня 2024, 09:57
На Волині посадовець та підприємець обікрали бюджет на 2,2 мільйона

Державне бюро розслідувань повідомило про підозру начальнику квартирно-експлуатаційного відділу та підприємцю з Волині, які наживалися на ремонті оборонних об’єктів. 

Про це повідомили в телеграмі ДБР. 

Працівники ДБР у взаємодії з ДСР Нацполіції викрили начальника квартирно-експлуатаційного відділу одного з міст Волинської області та директора приватного підприємства, які обікрали місцевий бюджет на понад 2,2 млн грн.

Відомо, що восени минулого року квартирно-експлуатаційний відділ уклав 4 договори з приватним підприємством на ремонт приміщень, що використовуються для потреб одного зі збройних формувань регіону. На ці роботи було виділено субвенцію на майже 10 млн грн.

Проте посадовець з підрядником вирішили частину коштів покласти до власних кишень. До актів виконаних робіт директор підприємства впродовж 2023 року вносив неправдиві дані: завищував вартість матеріалів, вписував роботи, яких насправді підприємство не виконувало.

Начальник КЕВ підписував сфальсифіковані акти виконаних робіт, після чого кошти надходили на рахунки підприємства. Через такі махінації місцевому бюджету було завдано збитків на понад 2,2 млн грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів