Поділитись:

У Конотопі 71-річний дід вбив сусідку, яка встановила камеру на подвір'ї

Середа, 19 червня 2024, 15:29
У Конотопі 71-річний дід вбив сусідку, яка встановила камеру на подвір'ї

На Сумщині суперечка між сусідами за подвір’я закінчилась умисним вбивством – 71-річний чоловік забив металевим предметом 68-річну жінку.

Про це пише сайт новин Сумщини «Данкор онлайн» з посиланням на прокуратуру області.

Мова йде про подію, що сталась 15 червня у місті Конотоп. У приватному будинку на двох господарів було спільне подвір’я. Між сімейною парою, яка проживала в одній частині оселі, та їх сусідкою з другої половини будинку періодично виникали суперечки на побутовому ґрунті, в тому числі й щодо облаштування спільного подвір’я.

Жінка, яка проживала сама, навіть встановила камеру відеоспостереження у дворі. Вочевидь, це й стало причиною чергової сварки між нею та сусідом. Тривала словесна перепалка закінчилась тим, що чоловік завдав потерпілій щонайменше 12 ударів металевим предметом по голові та тулубу.

Від отриманих травм 68-річна жінка померла. ЇЇ тіло на подвір’ї виявила сестра, яка й повідомила в поліцію.

Дії підозрюваного кваліфіковані за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. За клопотанням слідчого та прокурора Конотопської окружної прокуратури рішенням суду 71-річному підозрюваному в умисному вбивстві сусідки обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права на заставу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів