Поділитись:

У Луцьку чоловік не захотів платити за листя й пішов скаржитись у міськраду

Середа, 19 червня 2024, 10:25
Фото – ілюстративне
Фото – ілюстративне

У Луцьку надійшла скарга від чоловіка на постанову адміністративної комісії при виконавчому комітеті Луцької міської ради. Проте її скаргу не задовольнили.

Відповідне рішення ухвалив виконавчий комітет Луцькради у середу, 19 червня.

Як зазначають у пояснювальній записці, Вакулович С.П. ще 30 березня 2024 року спалював листя та гілля, що є порушенням п. 19 Типових правил благоустрою території населених пунктів. За це передбачена відповідальність. Скаржник вважає, що протокол складено не правомірно, адже він багаття не розводив.

«Однак, згідно з поясненнями інспектора департаменту муніципальної варти вбачається, що поруч місця спалювання знаходилась жінка, яка повідомила, що спалював її чоловік, як пізніше встановлено – Вакулович С.П. Під час спілкування з інспектором останній підтвердив, що спалював листя та зілля. Проте під час ознайомлення з протоколом про адміністративне правопорушення та роз’яснення вимог законодавства Вакулович С.П. почав заперечувати факт вчинення правопорушення. Від підпису в протоколі відмовився, підписав лише пояснення, які зазначені в протоколі», – йдеться у пояснювальній записці.

Тому посадовці вважають, що постанова обґрунтована та оскарженню не підлягає, тому виконавчий комітет і вирішив залишити без задоволення.

Нагадаємо: у Луцьку муніципали склали адмінпротокол на чоловіка, який спалював зілля і задимив територію приватного сектора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів