Поділитись:

Відомому пабу у Луцьку дозволили працювати майже до півночі

Середа, 19 червня 2024, 10:12
Відомому пабу у Луцьку дозволили працювати майже до півночі

Відомому пабу «Лучеськ» затвердили режим роботи.

Відповідне рішення ухвалив виконавчий комітет Луцькради у середу, 19 червня.

«У Луцьку міську раду звернулося ПП «Українська затишна оселя», фізична особа-підприємець Вітко Олена Володимирівна про встановлення режиму роботи ПАБ «Лучеськ» (вул. Мялковського Миколи, 1, м. Луцьк) на 2024–2025 роки та надали необхідні для цього документи», – йдеться у пояснювальній записці.

Таким чином заклад працюватиме по 19 червня 2025 року з 11.00 до 23.30 із забороною продажу на винос з 22.00 до 23.30 пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових, за умови дотримання заходів безпеки під час сигналу «Повітряна тривога», а також комендантської години на період воєнного стану.

Окрім того, власників зобов'язали забезпечити дотримання вимог чинного законодавства та норм громадського порядку в закладі.

Департамент муніципальної варти міської ради, Луцьке районне управління поліції ГУ НП у Волинській області, управління патрульної поліції у Волинській області Департаменту патрульної поліції НП України контролюватиме дотримання встановленого режиму роботи закладу.

Нагадаємо: у Луцьку магазину «Сімі», що на проспекті Волі, 3, не погодили режим роботи на 2024-2025 рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів