Поділитись:

У Луцьку на Львівській встановили світлофор з «острівцем безпеки» (фото)

Вівторок, 18 червня 2024, 12:15
У Луцьку на Львівській встановили світлофор з «острівцем безпеки» (фото)

У Луцьку встановили новий світлофор та «острівець безпеки» на аварійно небезпечній ділянці.

Про це у вівторок, 18 червня, повідомили на сайті Луцької міської ради.

Світлофорний об'єкт з острівцем безпеки встановили на вулиці Львівській, поблизу Волинського обласного фтизіопульмонологічного медичного центру. Це кнопковий світлодіодний світлофор, який дозволятиме пішоходам переходити дорогу за необхідності. Зараз він працює в тестовому режимі. Циклограма налаштована таким чином, що для проїзду автомобілів відведено 65 секунд, а для пішоходів – 20 секунд.

За словами директора «Луцьксвітла» Валерія Мазіна, його встановили на прохання місцевих жителів, адже на цій ділянці дороги неодноразово виникали аварійні ситуації.

До кінця тижня комунальники встановлять на дорозі нові дорожні знаки та запустять світлофор в роботу в повноцінному форматі.

У Луцьку на Львівській встановили світлофор з «острівцем безпеки» (фото)У Луцьку на Львівській встановили світлофор з «острівцем безпеки» (фото)У Луцьку на Львівській встановили світлофор з «острівцем безпеки» (фото)У Луцьку на Львівській встановили світлофор з «острівцем безпеки» (фото)У Луцьку на Львівській встановили світлофор з «острівцем безпеки» (фото)У Луцьку на Львівській встановили світлофор з «острівцем безпеки» (фото)У Луцьку на Львівській встановили світлофор з «острівцем безпеки» (фото)У Луцьку на Львівській встановили світлофор з «острівцем безпеки» (фото)У Луцьку на Львівській встановили світлофор з «острівцем безпеки» (фото)У Луцьку на Львівській встановили світлофор з «острівцем безпеки» (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів