Поділитись:

Вогнеборці винесли двох котів з пожежі під Луцьком (фото)

Вівторок, 18 червня 2024, 11:34
Вогнеборці винесли двох котів з пожежі під Луцьком (фото)

У селі під Луцьком зранку горів житловий будинок – син і донька власників самостійно вийшли із задимленого приміщення, а двох котів винесли рятувальники.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці ГУ ДСНС України у Волинській області.

У вівторок, 18 червня, о 9:18, рятувальникам надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку на вулиці Лисенка у селі Струмівка Луцького району.

За викликом на місце події спрямували рятувальників 1-ї державної пожежно-рятувальної частини.

З'ясувалося, що вогонь охопив терасу, полум'я перекинулося на перекриття. У помешканні перебувало двоє молодих людей – донька і син господарів, вони вийшли з помешкання самостійно.

Рятувальники локалізували горіння о 9:31, о 9:36 – ліквідували. Крім того, із задимленої оселі рятувальники винесли двох котів.

Причину загоряння з'ясовують.

Вогнеборці винесли двох котів з пожежі під Луцьком (фото)Вогнеборці винесли двох котів з пожежі під Луцьком (фото)Вогнеборці винесли двох котів з пожежі під Луцьком (фото)Вогнеборці винесли двох котів з пожежі під Луцьком (фото)Вогнеборці винесли двох котів з пожежі під Луцьком (фото)Вогнеборці винесли двох котів з пожежі під Луцьком (фото)Вогнеборці винесли двох котів з пожежі під Луцьком (фото)Вогнеборці винесли двох котів з пожежі під Луцьком (фото)Вогнеборці винесли двох котів з пожежі під Луцьком (фото)Вогнеборці винесли двох котів з пожежі під Луцьком (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів