Депутат Волиньради прокоментував крадіжку в його будинку

Четвер, 20 квітня 2017, 09:55

Депутат Волинської обласної ради Володимир Кучер розповів, що його зараз ведеться слідство щодо крадіжки з його будинків.

Коли ж саме злодії проникли до будинків, депутат не знає, оскільки не був там із суботи. Про це він розповів у коментарі діловому виданню Конкурент.

"Я будую будинок своїми руками, накупляв собі дуже багато різних інструментів. Там було все, що потрібно для будівництва, і майже нічого не залишилося. Набори посуду позабирали. Злодії, може, з іншою метою лізли. Я поки не буду коментувати, бо ведеться слідство. Але в мене є інші припущення", – зазначив Кучер.

Також депутат розповів, що не може знайти пам'ятку від прадіда – старий Псалтир, якому більш ніж 150 років.

"Там такий розгардіяш. Один будинок – старенький, а другий я будую. І в одному, і в іншому зламали двері. Страшно жити на світі, чесно кажучи. Добре, що всі живі-здорові, добре, що не було в той момент ні дружини, ні дитини. У нас дуже недосконала законодавча база, важко проводити поліції слідчі дії, якщо впродовж деякого часу тих речей не знайдуть, то я буду вживати трохи інші заходи. Бо треба людей, які лізуть чуже красти, ізолювати", – заявив депутат.

Володимир Кучер не виключає, що краджіка пов'язана із е-декларуванням.

"Чому до мене пролізли? Можливо, через те, що в нас зараз з'явилося таке нововведення щодо боротьби з корупцією – декларування майна й доходів. Я задекларував цю нерухомість. Може, це з тим пов'язано, це ж відкрита інформація. Я не бідна людина, я з 1 курсу займаюся виборами, політикою, і цього не приховую", – зазначив депутат.

Тим, хто допоможе спіймати злочинців, Володимир Кучер обіцяє грошову винагору – 20 тисяч гривень.

Які статки та доходи задекларував депутат станом на 2016 рік читайте за посиланням.