Поділитись:

Депутат Волиньради прокоментував крадіжку в його будинку

Четвер, 20 квітня 2017, 09:55
Депутат Волиньради прокоментував крадіжку в його будинку

Депутат Волинської обласної ради Володимир Кучер розповів, що його зараз ведеться слідство щодо крадіжки з його будинків.

Коли ж саме злодії проникли до будинків, депутат не знає, оскільки не був там із суботи. Про це він розповів у коментарі діловому виданню Конкурент.

"Я будую будинок своїми руками, накупляв собі дуже багато різних інструментів. Там було все, що потрібно для будівництва, і майже нічого не залишилося. Набори посуду позабирали. Злодії, може, з іншою метою лізли. Я поки не буду коментувати, бо ведеться слідство. Але в мене є інші припущення", – зазначив Кучер.

Також депутат розповів, що не може знайти пам'ятку від прадіда – старий Псалтир, якому більш ніж 150 років.

"Там такий розгардіяш. Один будинок – старенький, а другий я будую. І в одному, і в іншому зламали двері. Страшно жити на світі, чесно кажучи. Добре, що всі живі-здорові, добре, що не було в той момент ні дружини, ні дитини. У нас дуже недосконала законодавча база, важко проводити поліції слідчі дії, якщо впродовж деякого часу тих речей не знайдуть, то я буду вживати трохи інші заходи. Бо треба людей, які лізуть чуже красти, ізолювати", – заявив депутат.

Володимир Кучер не виключає, що краджіка пов'язана із е-декларуванням.

"Чому до мене пролізли? Можливо, через те, що в нас зараз з'явилося таке нововведення щодо боротьби з корупцією – декларування майна й доходів. Я задекларував цю нерухомість. Може, це з тим пов'язано, це ж відкрита інформація. Я не бідна людина, я з 1 курсу займаюся виборами, політикою, і цього не приховую", – зазначив депутат.

Тим, хто допоможе спіймати злочинців, Володимир Кучер обіцяє грошову винагору – 20 тисяч гривень.

Які статки та доходи задекларував депутат станом на 2016 рік читайте за посиланням.

Надрукувати
мітки:
коментарів
21 квітня 2024
06 квітня 2024
05 квітня 2024
03 квітня 2024
26 березня 2024
21 березня 2024
08 березня 2024
06 березня 2024
02 березня 2024
28 лютого 2024