Поділитись:

⚽️ Збірна України розгромно поступилася Румунії на Євро-2024

Понеділок, 17 червня 2024, 18:15
⚽️ Збірна України розгромно поступилася Румунії на Євро-2024

У понеділок, 17 червня, збірна України в рамках першого туру групового етапу Євро-2024 грала у Мюнхені зі збірною Румунії та несподівано зазнала розгромної поразки.

Про це пише Конкурент.Футбол.

Українці активно розпочали матч, але вилилось це лише в стерильний контроль. Загострень від «синьо-жовтих» практично не було, а ближче до середини тайму румуни почали огризатись. А на 29 хвилині й взагалі вийшли вперед після того, як Україна помилилась при розіграші м'яча біля власних воріт. Лунін віддав неточний пас на фланг, який перехопив Ман та віддав пас в центр, де Станчу ударом в дотик з-за меж штрафного майданчика влучив у дальню дев'ятку воріт українців. Після цього Румунія на куражі продовжила атакувати, але й Україна теж намагалась йти вперед. Тому закінчення тайму пройшло на зустрічних курсах, але гольових моментів команди більше не створили.

Другий тайм теж активно розпочали українця, але цього разу команда Реброва намагалась не лише контролювати м'яч, а й постійно загострювати гру. Проте забити нам не вдалось, а на 53 хвилині Разван Марін подвоїв перевагу і знову це був дальній удар, але цього разу в дальній нижній кут. Після чого румуни створили ще один момент, але цього разу Лунін врятував команду після удару з гострого кута від Раціу. Але це не на довго відтермінувало третій гол, оскільки «триколірні» розіграли кутовий, який завершився прострілом Мана і голом Дрегуша. Після чого Україна знову захопила ініціативу та нарешті почала бити по воротах, але забити команді Реброва не вдалось, оскільки, або вони самі не влучали по воротах, або Ніце рятував свою команду.

Євро-2024, груповий етап, 1 тур

Румунія 3-0 Україна

Голи: Станчу, 29', Р. Марін, 53', Дрегуш, 57'

Стартові склади:

Румунія: Ніце - Раціу, Дрегушин, Бурке, Банку - Р. Марін, М. Марін (Рус, 75') - Ман (Хаджи, 63'), Станчу (Раковіцан, 87'), Коман (Міхаїле, 63') - Дрегуш (Пушкаш, 75').

Україна: Лунін - Конопля (Тимчик, 62'), Забарний, Матвієнко, Зінченко - Судаков (Маліновський, 83'), Степаненко (Бражка, 63'), Шапаренко (Яремчук, 63') - Циганков (Ярмоленко, 63'), Довбик, Мудрик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів