Поділитись:

Прощі з Луцька до святих місць: маршрути, дати і розмір пожертви

Понеділок, 17 червня 2024, 15:26
Прощі з Луцька до святих місць: маршрути, дати і розмір пожертви

Єпархіальний паломницький центр «Україна» повідомив про заплановані поїздки до різних святинь, які відбудуться найближчим часом.

Про це йдеться на сайті Волинської єпархії ПЦУ.

24 – 25 червня – до Маняви з нагоди дня вшанування Манявської чудотворної ікони Божої Матері «Ізбавительниця», яка зберігається на скиту. Божественну літургію очолить митрополит Епіфаній. В програмі також: Манявський водоспад; Спасо-Преображенський монастир; цілюще джерело «Дзвіньоха»; криниця Святого Духа біля Галича; Блаженний камінь.

Виїзд – 24 червня о 16.00. Повернення – 25 червня о 23.30. Пожертва – 2200 грн. Необхідно мати посуд для освяченої води та одяг для окунання (за бажанням).

30 червня – до святинь Володимира: собор і монастир Різдва Христового – Храм Віри, Надії, Любові, Софії – Юріївська церква – Василівська церква – Успенський собор – Зимнівський монастир.

Виїзд о 7.00. Повернення – о 19.00. Пожертва – 400 грн. Необхідно мати 2 посудини для освяченої води (за бажанням).

6 липня – до Зарваниці і Тернопільського Духовного Центру.

Виїзд о 6.30. Пожертва – 850 грн. Необхідно мати посуд для освяченої води та одяг для окунання (за бажанням).

7 липня – до святинь Рівенщини: Свято-Воскресенський монастир на Повстанських Могилах (с. Мости урочища Гурби), монастир у Дермані (п’ять чудотворних ікон і цілюще джерело) – собор в Острозі (мироточива ікона) – монастир у Межирічі (чудотворна ікона) – джерело Св. Миколая в Гільчі – монастир у Городку (чудотворна ікона, частинка гробу Пресвятої Богородиці).

Виїзд о 6.30. Повернення – о 20.00. Пожертва – 650 грн. Необхідно мати 3 посудини для освяченої води і одяг для окунання (за бажанням).

12 – 19 липня – до святинь Стамбула і Сучави з відвідуванням Фанару, Принцевих островів, термальних джерел. У вартість включено: переліт, проживання, 2-разове харчування, страховка, трансфери, екскурсії, супровід професійного гіда.

Зголошуватися не пізніше ніж за тиждень. Пожертва – 550 дол.

21 липня – до святинь Львова, Трускавця та Борислава. Виїзд о 6.30. Пожертва – 900 грн.

27 – 28 липня – до святинь Києва: Михайлівський Золотоверхий, Феодосіївський монастирі, Володимирський собор, Видубицький монастир, Печерська лавра, Введенський монастир, Софіївський собор). Виїзд 27 липня о 07.00. Повернення 28 липня о 23.30. Пожертва – 2200 грн.

2 – 4 серпня – до святинь Польщі: Ченстохова, Краків. З відвідуванням підземного соляного храму на копальнях Велічка.

Виїзд 2 серпня о 07.00 від собору. Пожертва – 150 євро.

Реєстрація – не пізніше ніж за день до початку прощі (якщо не зазначено інше). Виїзд на всі прощі – від Свято-Троїцького собору в Луцьку. Докладніша інформація та реєстрація – у паломницькому центрі єпархії «Україна» (керівник Лариса Савчук) за тел. (050) 812-09-79.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів